Deling av data fra markedsføringsapper

Noen støttede tredjepartsapper for e-post- og SMS-markedsføring kan integreres med Shopify for å dele data om kundehendelser på tvers av ulike markedsføringskanaler. Disse delte datene øker nøyaktigheten i rapporter for markedsføringsattribusjon når du måler resultater av markedsføringskampanjer. Data om kundehendelser inkluderer følgende informasjon:

• e-postmeldinger en kunde har mottatt, åpnet og klikket på
  • SMS-meldinger en kunde har mottatt og klikket på

Støttede markedsføringsapper

Følgende markedsføringsapper støttes for deling av data om kundehendelser med Shopify:

Koble til apper for datadeling

For å importere data til Shopify-administrator fra tredjepartsmarkedsføringsapper, må du ha appen installert i Shopify-administrator og koble til kontoen din i markedsføringsappen med Shopify.

For å dele data om kundehendelser fra Klaviyo og Mailchimp til Shopify-administrator, kreves noen flere trinn.

Konfigurere Klaviyo-datadeling

Når du har installert Klaviyo: Email Marketing & SMS-appen i butikken, kan du se Klaviyos dokumentasjon for Slik synkroniserer du data fra Klaviyo til Shopify for å synkronisere kundeopplysninger og konfigurere datadeling.

Aktiver deling av Mailchimp-data

Når du har installert Mailchimp: Email Marketing-appen i butikken, må du oppdatere apptillatelsene for å aktivere datadeling.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Mailchimp: Email Marketing, og klikk deretter på Åpne app.
  3. Klikk på Oppdater på siden Oppdater datatilgang.