Markkinointisovellusten tietojen jakaminen

Jotkin tuetut kolmannen osapuolen sähköposti- ja SMS-markkinointisovellukset integroituvat Shopifyn kanssa asiakastapahtumatietojen jakamiseksi eri markkinointikanavilla. Nämä jaetut tiedot antavat sinulle tietoa asiakkaiden selailu- ja ostokäyttäytymisestä eri markkinointikanavissa. Kun olet yhdistänyt kolmannen osapuolen sovelluksen tietojen jakamista varten, se näkyy yhtenä kanavana markkinointiattribuutioraporteissa. Lue lisää markkinointikampanjoiden tulosten mittaamisesta.

Sovellus voi lähettää Shopifylle kahdenlaisia käyttäytymistietoja:

• Asiakastapahtumien tiedot toimitetaan sähköposti- ja tekstiviestisovelluksilla, ja ne sisältävät tietoa sähköpostiviesteistä, jotka asiakas on vastaanottanut ja avannut ja joita hän on klikannut sekä tekstiviesteistä, jotka asiakas on vastaanottanut ja joita hän on klikannut.
  • Markkinointiin sitoutumisen tiedot toimitetaan markkinointisovelluksilla, ja ne sisältävät tietoa mainosten kuluista ja näyttökertoista kaikilla tasoilla, kuten kanavan, kampanjan, mainosryhmän ja mainoksen tasolla.

Tuetut markkinointisovellukset

Seuraavassa taulukossa näet, mitä markkinointisovelluksia tuetaan tietojen jakamiseen Shopifyn kanssa ja millaisia käyttäytymistietoja sovellus toimittaa.

Markkinointisovellukset ja tietotyyppi
Markkinointisovellus Jaettujen tietojen tyyppi
Google & YouTube

(Varhainen pääsy)

Markkinointiin sitoutumisen tiedot
Klaviyo: Email Marketing & SMS Sähköpostien ja tekstiviestien asiakastapahtumat
Mailchimp: Email Marketing Sähköpostien asiakastapahtumat
Pinterest Markkinointiin sitoutumisen tiedot
Seguno Email Marketing Sähköpostien asiakastapahtumat
Snapchat-mainokset Markkinointiin sitoutumisen tiedot
TikTok Markkinointiin sitoutumisen tiedot

Sovellusten yhdistäminen tietojen jakamista varten

Tietojen tuonti Shopify-ylläpitäjään kolmannen osapuolen markkinointisovelluksista edellyttää, että sinulla on sovellus asennettuna Shopify-ylläpitäjässä ja yhdistät markkinointisovellustilisi Shopifyhin.

Asiakastapahtumatietojen jakaminen Klaviyosta ja MailChimpista Shopify-ylläpitäjään edellyttää joitakin lisätoimia.

Klaviyon tietojen jakamisen määrittäminen

Kun olet asentanut Klaviyo: Email Marketing & SMS -sovelluksen kauppaasi, katso Klaviyon Tietojen synkronointi Klaviyosta Shopifyhin -dokumentaatiosta, miten asiakastiedot synkronoidaan ja tietojen jakaminen määritetään.

MailChimpin tietojen jakamisen aktivointi

Kun olet asentanut Mailchimp: Email Marketing -sovelluksen kauppaasi, sinun on päivitettävä sovelluksen käyttöoikeudet tietojen jakamisen aktivoimiseksi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Mailchimp: Email Marketing ja sen jälkeen Avaa sovellus.
  3. Klikkaa Päivitä tietojen käyttöoikeus -sivulla Päivitä.