Markkinointisovellusten tietojen jakaminen

Jotkin kolmannen osapuolen markkinointisovellukset integroituvat Shopifyn kanssa markkinointidatan jakamiseksi vastaavalla markkinointikanavalla. Tämä data auttaa parantamaan markkinoinnin attribuutioraporttien tarkkuutta ja täydellisyyttä markkinointikampanjoiden tehokkuutta mitattaessa. Tämä data sisältää seuraavat tiedot:

• markkinointikanavassa näytettävien mainosten mainoskampanjatiedot, kuten kampanjan nimi, hinta, klikkaukset, näyttökerrat sekä aloitus- ja päättymispäivät
  • mainokset, joita asiakas on katsonut tai klikannut
  • asiakkaan vastaanottamat, avaamat tai klikkaamat sähköpostit
  • asiakkaan vastaanottamat tai klikkaamat SMS-viestit

Tuetut markkinointisovellukset

Seuraavat markkinointisovellukset tukevat markkinointidatan jakamista Shopifyn kanssa:

Sovellusten yhdistäminen tietojen jakamista varten

Tietojen tuonti Shopify-ylläpitäjään kolmannen osapuolen markkinointisovelluksista edellyttää, että sinulla on sovellus asennettuna Shopify-ylläpitäjässä ja yhdistät markkinointisovellustilisi Shopifyhin.

Asiakastapahtumatietojen jakaminen Klaviyosta ja MailChimpista Shopify-ylläpitäjään edellyttää joitakin lisätoimia.

Klaviyon tietojen jakamisen määrittäminen

Kun olet asentanut Klaviyo: Email Marketing & SMS -sovelluksen kauppaasi, katso Klaviyon Tietojen synkronointi Klaviyosta Shopifyhin -dokumentaatiosta, miten asiakastiedot synkronoidaan ja tietojen jakaminen määritetään.

MailChimpin tietojen jakamisen aktivointi

Kun olet asentanut Mailchimp: Email Marketing -sovelluksen kauppaasi, sinun on päivitettävä sovelluksen käyttöoikeudet tietojen jakamisen aktivoimiseksi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Mailchimp: Email Marketing ja sen jälkeen Avaa sovellus.
  3. Klikkaa Päivitä tietojen käyttöoikeus -sivulla Päivitä.