Shopify Email -analytiikka

Avaamisseurantatoiminnon avulla näet, kuinka moni vastaanottaja on avannut Shopify Emailin kautta lähettämäsi sähköpostiviestit. Avaamisseuranta on oletusarvoisesti käytössä, ja se kertoo viestien avaamisasteen jokaisen lähettämäsi Shopify Email -kampanjan raporttiosiossa. Avaamisseurannan tiedoissa näkyy vain sähköpostin avanneiden ihmisten kokonaismäärä, ei yksittäisiä vastaanottajia, jotka ovat avanneet sähköpostin.

Muita sähköpostikampanjan raportointitiedoissa näkyviä tilastoja ovat:

• Toimitusaste, joka kertoo, montako sähköpostia toimitettiin onnistuneesti
  • kuinka moni tilaaja perui tilauksen
  • kuinka moni tilaaja klikkasi sähköpostiviestissä olevaa linkkiä
  • kuinka monta kertaa sähköpostiviesti merkittiin roskapostiksi
  • kuinka moni yksittäinen vierailija siirtyi kauppaasi sähköpostista
  • kuinka monta kertaa sähköpostin aikaansaama vierailu kauppaasi johti siihen, että tuotteita lisättiin ostoskoriin
  • kuinka monta tilausta sähköpostista kauppaasi siirtyneet asiakkaat tekivät
  • myynnin rahallinen määrä, jonka sähköpostista kauppaasi siirtyneet asiakkaat tekivät

Voit ottaa avaamisseurannan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Toimintovaiheet:

Jos haluat laittaa avaamisseurannan pois päältä tai takaisin päälle, voit tehdä sen seuraamalla seuraavia vaiheita.

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Klikkaa Ilmoitukset.
  3. Valitse Sähköpostimarkkinointi-kohdasta joko Seuraa sähköpostiviestien avaamisia tai Älä seuraa sähköpostiviestien avaamisia.