Dovetale Discover

Dovetale har en database med innholdsskapere, frilansere og påvirkere i sosiale medier. Bruk av Discover på Dovetale lar deg søke etter partnerskaper som er riktige for deg og bedriften din. Dovetale kategoriserer, indekserer og analyserer mer enn 250 millioner sosiale kontoer. Databasen oppdateres daglig for å holde kontoene oppdatert og relevante med de nyeste tilgjengelige dataene.

Hvis du for eksempel ønsker å søke etter kunstere i New York City på Instagram kan du bruke Discover til å søke etter disse opplysningene ved å bruke tagger som art og artist som søkeord, og New York City som plassering i søkefeltet, og velge Instagram i plattformvelgeren, for å smalne inn søket.

Finn kontoer på Dovetale

Når du søker etter en konto med Discover kan du angi hva du leter etter med tagger og filtre for sosiale medieplattformer.

Tagger

• Søkeord – Bruk søkeord for å lete etter innholdsskapere, frilansere og påvirkere i sosiale medier som bruker dette begrepet i brukernavn, visningsnavn, biografi og innlegg.
  • Plassering – Bruk stedstagger for å finne innholdsskapere, frilansere og påvirkere i sosiale medier som har oppgitt plasseringen sin i profilen, eller i innlegg i sosiale medier.
  • Hashtagg – Bruk Hashtagg-taggene for å lete etter innholdsskapere, frilansere og påvirkere i sosiale medier som har brukt bestemte #hastags.
  • Brukernavn – Når du søker med Brukernavn-taggene viser Discover presise samsvar i brukernavn i sosiale medier.

Plattformvelger

Plattformvelgeren brukes til å velge hvilken plattform for sosiale medier du vil søke i.