Inlogservices gebruiken

Je kunt login-services gebruiken om je in te loggen bij je Shopify-beheercentrum met behulp van G Suite. Aanmelden met G Suite kan het aanmeldingsproces voor jou en je personeel vereenvoudigen wanneer je regelmatig Shopify en G Suite-apps gebruikt, zoals Google Documenten of Google Agenda. Je moet de eigenaar van de Shopify-winkel zijn om login-services in of uit te schakelen.

Medewerkers toevoegen voor G suite

Stappen:

1. Voeg medewerkers toe in je Shopify-beheercentrum.

2. Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij je G Suite-account. Je e-mailadres moet hetzelfde zijn voor zowel je Shopify-medewerkers als je G Suite-account.

3. Klik op Aanmelden om toegang te krijgen tot uw Shopify-beheerder.

Aanmeldingsservices inschakelen voor G Suite

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingenen vervolgens op Abonnement en toestemmingen of Account.
  1. Klik in het gedeelte Aanmeldingsservices op Bewerken om opties voor Google Apps te bekijken.

2. Selecteer Google Apps inschakelen voor aanmelding.

3. Voer uw G Suite-domeinnaam in het tekstveld in:

1. Klik op Opslaan.

Aanmeldingsservices uitschakelen voor G Suite

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingenen vervolgens op Abonnement en toestemmingen of Account.
  1. Klik in het gedeelte Aanmeldingsservices op Bewerken om opties voor Google Apps te bekijken.

2. Schakel Google Apps inschakelen voor aanmelding uit.

3. Controleer de lijst met accounts die geen toegang meer hebben tot je winkel nadat G Suite is uitgeschakeld en controleer vervolgens de lijst met accounts die nog steeds kunnen worden aangemeld met een e-mailadres en wachtwoord van Shopify.

4. Klik op Uitschakelen.