Inlogservices gebruiken

U kunt login-services gebruiken om u in te loggen bij uw Shopify-beheerder met behulp van G Suite. Inloggen met G Suite kan het login-proces voor u en uw personeel vereenvoudigen wanneer u regelmatig Shopify en G Suite-apps gebruikt, zoals Google Documenten of Google Agenda. U moet de eigenaar van het Shopify-account zijn om login-services in of uit te schakelen.

Stappen:

1. Maak een personeelsaccount in uw Shopify-beheerder.

2. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw G Suite-account. Uw e-mailadres moet hetzelfde zijn voor zowel uw Shopify-personeelsaccount als uw G Suite-account.

3. Klik op Aanmelden om toegang te krijgen tot uw Shopify-beheerder.

Aanmeldingsservices inschakelen voor G Suite

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen en vervolgens op Account.

2. Klik in het gedeelte Aanmeldingsservices op bewerken om opties voor Google Apps te bekijken.

3. Selecteer Google Apps inschakelen voor aanmelding.

4. Voer uw G Suite-domeinnaam in het tekstveld in:

1. Klik op Opslaan.

Aanmeldingsservices uitschakelen voor G Suite

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen en vervolgens op Account.

2. Klik in het gedeelte Aanmeldingsservices op bewerken om opties voor Google Apps te bekijken.

3. Schakel Google Apps inschakelen voor aanmelding uit.

4. Controleer de lijst met accounts die geen toegang meer hebben tot uw winkel nadat G Suite is uitgeschakeld en controleer vervolgens de lijst met accounts die nog steeds kunnen worden aangemeld met een e-mailadres en wachtwoord van Shopify.

5. Klik op Uitschakelen.