Hårdvaruöversikt

Om du använder Shopify POS, börja med att välja den maskinvara du behöver för att acceptera betalningar med kontanter, kort eller båda. Uppgradera sedan till Shopify-planen eller högre när du är redo att använda specialanpassad detaljhandelsmaskinvara såsom streckkodsläsare, kvittoskrivare och kassaregister.

Du kan även använda leveransmaskinvara som etikettskrivare och våg för att påskynda din leverans- och distributionsprocess.

Maskinvara att överväga för Shopify POS
Välj dina komponenter Planera din Shopify POS-installation genom att välja komponenter som passar dina behov.
Kreditkortsläsare som stöds Om du använder Shopify Payments eller en tredjepartsleverantör som stöds i Kanada, fastlandet i USAeller Storbritannien kan du välja en av de stödda kortläsarna från Shopify Hardware Store.
Externa kreditkortsterminaler Om du inte kan använda en av våra stödda kortläsare för att behandla dina transaktioner behöver du en extern kreditkortsterminal från en betalningsprocessor.
Stödda iPad-stativ Vi stöder ett antal iPad-stativ för ditt Shopify POS-system som är tillgängliga från vår maskinvaruhandel. För fullt stöd från Shopify, matcha modellnumren om du köper från en annan leverantör.
Lägg till detaljhandelsmaskinvara Uppgradera till Shopify-planen eller högre om du behöver ytterligare detaljhandelsmaskinvara såsom kvittoskrivare, streckkodsläsare och en kassalåda (du kan även få förbättrade funktioner i appen, t.ex. spårning av kassaskift).

Välj din Shopify POS-maskinvara

Beroende på ditt företag kan den typ av detaljhandelsmaskinvara du behöver vara lite annorlunda:

Rekommendationer för Shopify POS-maskinvara baserat på ditt företag
Om du använder... Kanske du behöver...
En pop up-butik iPad + kortläsare
En butik iPad + kortläsare + kvittoskrivare
Flera butiker eller ett lager iPad + kortläsare + kvittoskrivare + streckkodsläsare + kassalåda

Du kan välja en mängd olika komponenter för ditt Shopify POS-system beroende på:

• Oavsett om du accepterar kontanter, kort eller både och
  • Oavsett om du använder Shopify-planen eller högre.

Köpställen för maskinvara

Om du befinner dig i Kanada, USA, Storbritannien eller Irland kan du köpa maskinvara från Shopify Hardware Store:

Om du befinner dig i Kanada eller USA kan du köpa det detaljhandelsanpassade paketet från maskinvarubutiken för att snabbt komma igång med Shopify POS-systemet.

OBS! Vi säljer inte vårt detaljhandelsanpassade paket utanför USA och Kanada.

Köp från andra leverantörer

Med undantag för de kortläsare som stöds finns även enskilda komponenter tillgängliga från ursprungliga leverantörer eller återförsäljare, inklusive följande:

Återförsäljare av Shopify POS-maskinvara anges utifrån land
Land Återförsäljare
Australien Gorilla Lab
POS 99
Japan Primex
Singapore Kingly

Snabbhänvisning till modellnummer

För att säkerställa att hårdvaran du köper stöds av Shopify måste du verifiera modellnumren på artiklar du köper (såvida du inte köper från Shopify Hardware Store i Kanada, fastlandet i USA eller Storbritannien). Modellnummer måste matcha de som visas i följande tabell.

Snabbreferenslista över stödd Shopify POS-hårdvara
Butikskomponent Modellnamn Modellnummer
Trådlös kvittoskrivare för Bluetooth Star Micronics TSP100IIIBI 39472110
Trådlös kvittoskrivare för Bluetooth Star Micronics TSP650IIBI 39449871
Wifi-kvittoskrivare Star Micronics TSP100IIIW 39464790
LAN-kvittoskrivare Star Micronics TSP100III LAN 39463110
USB-kvittoskrivare Star Micronics TSP100USB 39461110
Kassalåda APG Vasario 320 VB320-BL1616
Kassalåda Star Micronics 13"

37964220 (svart)

37964180 (vit)

Kassalåda Star Micronics 16"

37965600 (svart)

37965590 (vit)

Kassalåda Star Micronics 16" (endast Storbritannien) B-2002FN (svart eller vit)
Kassalåda Windfall Cash Drawer HDWFCDA och H225
@Rest iPad-stativ Heckler design @Rest-stativ HDAR2 eller H234
iPad Air-stativ WindFall Stand för iPad Air (passar iPad Pro 9.7") HDWFA1 eller H236
iPad Mini Stand WindFall Stand för iPad Mini HDWFM01 eller H434
Kortläsare (ljuduttag) för kort med magnetremsa Kortläsare (ljuduttag) för kort med magnetremsa Tillgängligt endast från Shopify
Kortläsare för kort med magnetremsa (30 pin) Kortläsare för kort med magnetremsa (30 pin) Avvecklad
Kortläsare (Lightning) för kort med magnetremsa Kortläsare (Lightning) för kort med magnetremsa Tillgängligt endast från Shopify
Streckkodsskrivare Dymo LabelWriter 450 1752264
1-D Barcode Scanner Socket Mobile S700

CX3360-1682 (blå)

CX3397-1855 (vit)

1-D Barcode Scanner Socket Mobile 7Ci

CX2870-1409 (grå)

CX2895-1508 (vit)

CX2885-1484 (röd)

CX2883-1480 (gul)

CX2887-1486 (blå)

2-D Barcode Scanner Socket Mobile S740

CX3431-1881 (blå)

CX3419-1838 (vit)

2-D Barcode Scanner Socket Mobile 7Qi

CX3308-1528 (grå)

CX3316-1536 (vit)

CX3312-1532 (röd)

CX3310-1530 (gul)

CX3314-1534 (blå)

Streckkodsetikett Dymo (1" x 1") Liten etikett 30332
Streckkodsetikett Dymo (1" x 2 1/8") Medium etikett 30336
Streckkodsetikett Dymo 1 1/8" x 3 1/2") Stor etikett 30252
Streckkodsetikett Dymo Butterfly (Extra liten) etikett 30299
Fraktetikettskrivare DYMO® 4XL Label Printer (USB) 1755120
Fraktsedlar DYMO® 4" x 6" Fraktsedlar 1744907

30-dagars returpolicy

Vi har en 30-dagars returpolicy på all maskinvara (utom kortläsare) som köpts från Shopify.

Var noga med att fylla i formuläret när du returnerar ett föremål till oss eller gör ett byte.

Återanvänd din egen utrustning

Det kan hända att du kan återanvända dessa komponenter om du redan äger dem:

• kassalådan (om du har Shopify-planen eller högre)
  • streckkodsetikettskrivare
  • iPad-stativ.

Komponenter du inte kan ersätta

Om du använder något av dessa objekt måste de vara de exakta modellerna och kan inte ersättas med andra alternativ: