Tilpasning og redigering af betalingsprocessen

Du kan bruge betalingseditoren til at tilpasse og administrere funktionaliteten og udseendet af dine betalings-, takke-, ordrestatus- og kundekontosider på ét samlet sted, som er adskilt fra din temaeditor. Med betalingseditoren kan du tilpasse din branding og tilføje apps for at forbedre disse sider.

Du kan tilpasse brandingen af din betalingsproces ved at tilføje dit brands logo, tilføje en baggrundsfarve eller et baggrundsbillede og ændre farverne og skrifttypen på din betalingsside eller dine sider med Tak og Ordrestatus. Nogle af de brandingmuligheder, du føjer til betalingsprocessen, anvendes automatisk på dine sider med nye kundekonto.

Du kan også installere betalingsapps fra Shopify App Store og derefter føje dem til dine betalings-, takke- og ordrestatussider ved hjælp af betalingseditoren. Appudviklere og Shopify-partnere kan udvikle apps, så du kan føje yderligere funktioner til disse sider.

Du kan f.eks. installere en app til mersalg af varer og derefter føje den til området med ordreoversigten i betalingsprocessen, så dine kunder kan lægge yderligere varer i indkøbskurven under betalingen.