Sådan administrerer du fakturaer

Når du har tilføjet dine fakturaer, kan du administrere alle dine fakturaer direkte fra din Shopify Bill Pay-konto.

Fakturastatusser

Dine fakturaer kan have følgende statusser:

Liste over mulige statusser, som en faktura kan have, samt en beskrivelse af statussen
Status Beskrivelse
Betalt Fakturaen er blevet betalt fuldt ud, og der kræves ikke yderligere handling.
Ikke betalt Fakturaen er ikke blevet betalt fuldt ud endnu.
Forfalden Fakturaen er ikke blevet betalt fuldt ud, og fakturaens forfaldsdato er overskredet.
Afventer bekræftelse Du har angivet, at denne faktura skal betales via en bankkonto, men bankkontoen er ikke bekræftet endnu.
Afventende forhandler Du har anmodet om, at forhandleren vælger den måde, vedkommende ønsker at blive betalt på, og forhandleren har endnu ikke valgt sin foretrukne metode.
Planlagt Du har planlagt betalingen af denne faktura, men fakturaen er stadig ubetalt i øjeblikket.
I gang Betalingen er blevet trukket fra din konto og bliver behandlet.
Betalingen mislykkedes Forsøget på at betale fakturaen mislykkedes. Se hele listen over årsager og løsninger.

Sådan sorterer, filtrerer og søger du efter fakturaer

For at hjælpe dig med at organisere og finde dine fakturaer kan du sortere, filtrere og søge efter fakturaer i Shopify Bill Pay.

Sortér dine fakturaer

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på knappen Sortér.
  3. Vælg sorteringskriteriet, og om sorteringen skal være stigende eller faldende.

Filtrer dine fakturaer

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på knappen til søg og filtrer.
  3. Klik på Tilføj filter, og vælg derefter de kriterier, du vil filtrere efter.
  4. Vælg den specifikke værdi, der skal filtreres efter.

Søg efter en faktura

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på knappen til søg og filtrer.
  3. Angiv dit søgeord, og tryk derefter på Enter på tastaturet.

Planlæg en faktura på ny

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på fakturaen.
  3. Klik på Rediger betaling.
  4. Under Leveringsoplysninger vælger du en ny fratrækkelsesdato.
  5. Klik på Opdater betaling.

Slet en faktura

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på fakturaen.
  3. Klik på Slet faktura og derefter Slet.

Annuller en planlagt betaling

Du kan kun annullere en planlagt betaling, før betalingen behandles. Når behandlingsprocessen for en betaling er påbegyndt, er der ingen garanti for, at den kan annulleres. Kontakt Shopify Support for at forsøge at anmode om at stoppe en betaling og refusion.

Trin:

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på den faktura, du vil slette.
  3. Klik på Annuller betaling i den seneste betalingsaktivitet, og klik derefter på Annuller betaling.