Importerer produkter

Brug en CSV-fil til at importere produkter, som du kan bruge i din engrosforretning, og gør dem derefter tilgængelige på engrossalgskanalen.

Inden du begynder

Det vil være nyttigt for dig at inkludere tags i din CSV-fil, der kan hjælpe dig med at administrere produkterne efter importen. Det er hurtigere at føje tags til dine produkter i en CSV-fil, inden de importeres, end det er bagefter. For eksempel:

• Hvis du automatiserer vedligeholdelsen af dine kollektioner og har filtre, der bruger produkttags, skal du føje disse tags til dine produkter i CSV-filen.
  • Markér dine engrosprodukter med et tag, der identificerer importen, så du senere kan finde dem og gøre dem tilgængelige for engrossalgskanalen.

Import af produkter

Sådan importerer du produkter:

1. Brug produkt-CSV-skabelonen til at oprette en CSV-fil, så du kan importere dine engrosprodukter. Se Import af dine produkter med en CSV-fil.

• Hvis du bruger tags til dine produkter, skal du føje dem til CSV-filen, så dine produkter er tagget, når de importeres.
    • Markér dine engrosprodukter med et tag, der identificerer importen. Dette importtag skal du bruge i din Shopify-administrator til at finde de produkter, der er blevet importeret, så du kan gøre dem tilgængelige for engrossalgskanalen. Tagget kunne f.eks. indeholde et dato- eller tidsstempel eller produktets kilde.
  2. Importér produkterne.

3. Udgiv dine nyligt importerede produkter på engrossalgskanalen:

1. Klik på Produkter i din Shopify-administrator.
    2. Klik på Filtrer produkter.
    3. Vælg Tagget med på rullelisten Vis alle produkter hvor:, og indtast det importtag, du oprettede i trin 1.
    4. Klik på Tilføj filter. Dette anvender et filter, der viser de nyligt importerede produkter.
    5. Vælg alle produkter i tabellen, klik på Masserediger, klik på Gør produkter tilgængelige, og aktivér derefter indstillingen Engrossalg.

Dine produkter er blevet importeret i din Shopify-administrator, og er nu tilgængelige for engrossalgskanalen.

Du kan bekræfte, at et produkt er blevet udgivet, og at det er tilgængeligt for engrossalgskanalen på produktets side.