Oprettelse af prislister

Opret en prisliste for de produkter, som du vil sælge i din engrosforretning. En prisliste indeholder de engrosprodukter og priser, som du vil tilbyde til dine engroskunder. Du knytter dine engroskunder til en eller flere prislister for at give dem adgang til disse produkter og priser.

Prislister kan indeholde:

• Alle produkter, som tilbydes med den samme procentrabat
  • Et sæt kollektioner af produkter, der tilbydes med forskellige procentrabatter.
  • Specifikke tjenester, der tilbydes til faste priser

Du kan oprette en prisliste:

Inden du begynder

Du skal have:

• Mindst ét produkt i din webshop. Hvis du vil oprette en prisliste, der er baseret på en kollektion, skal du have mindst én kollektion
  • Mindst én kunde i din webshop, som har et kundetag, som du vil bruge til at tagge dine engroskunder. Du skal føje dette tag til din prisliste. Alle kunder, som har dette tag, vil blive knyttet til prislisten og få adgang til dens priser i din engrosforretning.
  • Hvis du vælger at importere dine prislister, skal der for hver produktvariant, du vil importere, være angivet en stregkode eller en SKU i din Shopify-butik. Importprocessen bruger SKU'en eller stregkoden til at matche de produktvarianter, der er angivet i din CSV-fil, med produktvarianterne i din butik. Få mere at vide om import af prislister

Opret engrosprislister

Sådan opretter du en engrosprisliste:

1. Klik på Prislister i engrossalgskanalen.
  2. Klik på Opret prisliste.
  3. Vælg den type prisliste, du vil oprette. Hvis du vælger Import af prisliste, skal du uploade en CSV-fil, der indeholder dine engrospriser.
  4. Følg instruktionerne på siden for at oprette prislisten:

• Angiv en beskrivende titel til din prisliste, så du nemmere kan administrere den i din Shopify-administrator. Titlen vises ikke for dine kunder. En prisliste med de bedste priser til dine mest værdifulde kunder kan f.eks. hedde goldlevel-minimumprices.
    • Når du bliver bedt om at tilføje et kundetag, skal du vælge det kundetag, du vil bruge, når du skal knytte kunder til denne prisliste.
  5. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Din kunde er nu knyttet til denne prisliste. Hvis andre kunder har det samme tag som det, der blev føjet til prislisten, bliver de også tildelt til denne prisliste.

Næste trin

Nu, hvor du har oprettet din prisliste, kan du tildele flere engroskunder til den. Hvis du vil knytte en anden kunde til denne prisliste, skal du tilføje det kundetag, du føjede til denne prisliste, på kundens side.