Ændring og annullering af Shopify Shipping-labels

Hvis du vil foretage ændringer af dine fragtlabels, kan du annullere din fragtlabel ved at annullere den, foretage ændringer i ordreoplysningerne og derefter købe labelen igen. Du kan annullere dine fragtlabels på følgende måder:

• enkeltvis eller samlet, når du køber fragtlabels
  • enkeltvis eller samlet fra siden Fragtlabels
  • enkeltvis fra siden for en ordre

Du kan annullere fragtlabels, hvis de er under 30 dage gamle (fra købsdatoen) og ikke har sporingshændelser.

Format på fragtlabel

Fragtlabelformatet afhænger af, hvilket fragtfirma du vælger, når du køber en label. Du kan ikke redigere formatet på labelen, fordi hvert enkelt fragtfirma har bestemte betingelser for deres labels.

Hvis du køber en label med Shopify Shipping, indeholder den det ordrenummer, der findes i din Shopify-administrator. Du kan bruge ordrenummeret på labelen til nemmere at matche pakker med ordrer. Placeringen af ordrenummeret varierer mellem fragtfirmaer.

Highlighted order number location on an example USPS label
Highlighted order number location on an example DHL label

Annuller fragtlabels enkeltvis eller samlet

Du kan annullere dine fragtlabels enkeltvis eller samlet fra siden Fragtlabels. Du kan højst udskrive 100 fragtlabels på én gang.

Når du har annulleret en fragtlabel, bliver prisen for labelen krediteret til din konto. Dette beløb bruges på omkostninger for eventuelle fragtlabels, som du køber i fremtiden. Hvis pakken er blevet afsendt, skal du kontakte fragtfirmaet med pakkens referencenummer for at få hjælp.

Trin:

1. Klik på Ordrer > Fragtlabels i Shopify-administratoren.
  2. Vælg de fragtlabels, du vil annullere.
  3. Klik på Annuller fragtlabels.
  4. Vælg en årsag til annullering af dine labels.
  5. Klik på Annuller XX labels.

Annuller fragtlabels enkeltvis fra siden med ordreoplysninger