Tulevat julkaisut

Tulevien julkaisujen avulla voit piilottaa verkkokaupan osia tiettyyn päivämäärään ja kellonaikaan asti. Voit määrittää tulevia julkaisuja tuotteille, kokoelmille blogipostauksille ja sivuille. Verkkokauppasi julkaisee sisällöt sinun valitsemanasi päivänä ja valitsemaasi aikaan.

Tuotteen julkaisupäivän asettaminen

Voit asettaa tuotteen julkaisupäivän.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.
  2. Klikkaa tuotteen nimeä.
  3. Tee muutokset Tuotteen tila ‑osiossa.

1. Varmista, että tilaksi on asetettu Aktiivinen.
    2. Klikkaa Julkaiseminen-osion Verkkokauppa-kohdan vieressä olevaa kalenterikuvaketta.
    3. Valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat, että tuote julkaistaan verkkokaupassasi. Oletusaika on päivän seuraava :00- tai :30-hetki, mutta voit kirjoittaa aikakenttään minkä tahansa kelvollisen tunti- ja minuuttiyhdistelmän (esimerkiksi 1:23 p.m.).
  4. Valitse Ajasta julkaiseminen.

5. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat nähdä ajastetun julkaisemisen päivämäärän ja kellonajan, siirry tuotteeseen ja valitse sitten Julkaisu-osiossa Verkkokauppa. Täältä voit myös tehdä seuraavat toimet:

• Muokkaa ajastuksen päivämäärää ja kellonaikaa klikkaamalla kynäkuvaketta ja valitsemalla sitten Tallenna.
  • Poista ajastuksen päivämäärä ja kellonaika klikkaamalla roskakorikuvaketta ja valitsemalla sitten Tallenna.

Kokoelman julkaisupäivän asettaminen

Voit asettaa kokoelman julkaisupäivän.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn Administa kohtaan Tuotteet > Kokoelmat.
  2. Klikkaa kokoelman nimeä.
  3. Klikkaa Julkaiseminen-osion Verkkokauppa-kohdan vieressä olevaa kalenterikuvaketta.
  4. Valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat, että kokoelma julkaistaan verkkokaupassasi. Oletusaika on päivän seuraava :00- tai :30-hetki, mutta voit kirjoittaa aikakenttään minkä tahansa kelvollisen tunti- ja minuuttiyhdistelmän (esimerkiksi 1:23 p.m.).
  5. Valitse Ajasta julkaiseminen.
  6. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat nähdä ajastetun julkaisemisen päivämäärän ja kellonajan, siirry kokoelmaan ja valitse sitten Julkaisu-osiossa Verkkokauppa. Täältä voit myös tehdä seuraavat toimet:

• Muokkaa ajastuksen päivämäärää ja kellonaikaa klikkaamalla kynäkuvaketta ja valitsemalla sitten Tallenna.
  • Poista ajastuksen päivämäärä ja kellonaika klikkaamalla roskakorikuvaketta ja valitsemalla sitten Tallenna.

Blogipostauksen tai sivun julkaisupäivän asettaminen

Voit asettaa blogipostauksen tai sivun julkaisupäivän.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Myyntikanavat > Verkkokauppa.
  2. Klikkaa joko Blogipostaukset tai Sivut.
  3. Klikkaa Näkyvyys-osiossa Aseta näkyvyyspäivä.
  4. Valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat, että tuote julkaistaan verkkokaupassasi. Oletusaika on päivän seuraava :00- tai :30-hetki, mutta voit kirjoittaa aikakenttään minkä tahansa kelvollisen tunti- ja minuuttiyhdistelmän (esimerkiksi 1:23 p.m.).
  5. Klikkaa Tallenna.

Jos haluat nähdä ajastetun julkaisemisen päivämäärän ja kellonajan, siirry blogipostaukseen tai sivulle ja valitse sitten Näkyvyys-osiossa Piilotettu-kohdan vieressä näkyvä päivämäärä ja kellonaika. Täältä voit myös tehdä seuraavat toimet:

• Muokkaa ajastettua päivämäärää ja aikaa klikkaamalla valintaa Aseta näkyvyyspäivä ja valitse sitten Tallenna.
  • Valitse Aseta näkyvyyspäivä > Tyhjennä päivämäärä... poistaaksesi ajastetun päivämäärän ja kellonajan. Valitse sitten Tallenna.