Valuutat

Stocky tukee usean valuutan käyttöä. Usean valuutan käyttö on mahdollista toimittajatasolla. Kustannushintasi päivittyvät 24 tunnin välein senhetkisen valuuttakurssin perusteella.

Kaikki toimittajan kustannushinnat muunnetaan automaattisesti peruskustannushintaasi. Voit myös asettaa valuuttakurssin määrittämisen ostotilauskohtaiseksi.

Toimittajan valuutan valitseminen

1. Valitse toimittaja, jonka valuutan haluat vaihtaa.
  2. Klikkaa Details (Tiedot).
  3. Valitse valuutta ja klikkaa sitten Save Changes (Tallenna muutokset).

Kustannushintojen lisääminen toimittajan valuuttaan

Voit lisätä toimittajan valuuttakustannuksen Supplier (Toimittaja) ‑sivulta tai luodessasi ostotilausta klikkaamalla Cost (CNY) (Kustannus, CNY) ‑saraketta ja syöttämällä numeron.

Toimittajan kustannushinnan lisääminen tai päivittäminen päivittää automaattisesti perusvaluuttasi kustannushinnan nykyisen valuuttakurssin perusteella.

Monivaluuttaiset ostotilaukset

Voit muokata tuotteen kustannushintaa suoraan ostotilauksesta. Voit myös valita, haluatko päivittää tuoteversion toteutunutta kustannusta vai tietyn ostotilauksen kustannusta.

Jos napsautat ostotilauksessa kohdan Exchange Rate (Valuuttakurssi) vieressä olevaa numeroa, voit määrittää valuuttakurssin manuaalisesti.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?