Integrasjoner

Nettbutikkchat er inkludert i Shopify Inbox, men du kan også koble Apple Business Chat og Facebook-kontoene dine til Shopify Inbox, slik at de besøkende i nettbutikken kan nå deg gjennom deres foretrukne meldingstjeneste.

Du kan bruke Shopify Inbox med én eller fler av følgende chatteapper:

• Nettbutikkchat (tidligere Shopify Chat): Kundene kan starte en samtale fra en hvilken som helst side når de surfer på nettbutikken din, og du kan lese og svare på meldinger i Shopify Inbox.
  • Apple Business Chat: Kunder kan starte en samtale fra nettbutikken ved hjelp av Apples meldingsapp når de surfer på en iPhone, iPad eller Mac. Du kan lese og svare på meldingene i Shopify Inbox.
  • Facebook: Du kan bruke Facebook-kanalen til å la kundene handle direkte fra meldinger og til å svare på kundespørsmål.