Sette opp gavekort

Gavekort kan være en god måte å øke salget på, og bidra til å spre ordet om butikken din når kundene dine kjøper dem til familie og venner.

Hvis du vil selge fysiske gavekort, må du kjøpe dem fra Shopifys maskinvarebutikk.

Aktiver betaling med gavekort

Butikken din må bruke Shopify POS på en iPad for å godta gavekortbetalinger.

Steg:

Bestill fysiske gavekort

Du kan velge design og bestille fysiske gavekort fra Shopifys maskinvarebutikk.

Tilgjengelighet av fysiske gavekort etter land.
Gavekortalternativ Tilgjengelighet
Tilpassede, varemerkede plastgavekort USA, Canada, Storbritannia og Irland
Shopify-designede plastgavekort USA, Canada, Storbritannia og Irland
Tilpassede, varemerkede papirgavekort USA, Canada, Storbritannia og Irland
Shopify-designede papirgavekort USA, Canada, Storbritannia og Irland
Gavekortmapper USA, Canada, Storbritannia og Irland

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du = > Innstillinger > Betalingsinnstillinger.

2. Trykk på Gavekort.

3. Trykk på Kjøp fysiske gavekort for å se Shopifys maskinvarebutikk, der du kan velge design på gavekortet ditt og velge antallet du ønsker å kjøpe: