Verkopen met Handshake

Handshake is een gratis Directory van goedgekeurde Shopify-Merchants die groothandel verkopen. Je kunt je aanmelden voor een lijst met je bedrijf en groothandelproducten in de Handshake-map voor detailhandelaren om te bladeren. Je kunt groothandelsprijzen instellen, het uiterlijk van je profiel aanpassen en een beschrijving van je bedrijf toevoegen.

Paginaproducten in het Handshake-verkoopkanaal

Wanneer een winkelier je producten wil bestellen, kun je de informatie die je toevoegt aan Handshake gebruiken om contact met je op te nemen.

Nadat jij en een verkoper het eens zijn over de voorwaarden van de bestelling, kun je een conceptbestelling maken in je Shopify-beheercentrum om ze een factuur te sturen en hun betaling te verwerken.

Vereisten en overwegingen

Handshake is alleen beschikbaar voor bedrijven in de Verenigde Staten die hun eigen merk bezitten en hun eigen producten verkopen. Er zijn geen kosten verbonden aan het hebben van een profiel of het vermelden van je producten op Handshake. Voor specifieke informatie over de vereisten van Handshake, raadpleeg de pagina met veelgestelde vragen over Handshake

Handshake installeren

Om Handshake te installeren in je Shopify-winkel, moet je het aanvraagformulier voor leveranciers voltooien op handshake.com en dit laten goedgekeurd door het Handshake-team. Als je aanvraagformulier is goedgekeurd, ontvang je een geautomatiseerde e-mail met een unieke link om het Handshake-verkoopkanaal in je Shopify-beheercentrum te installeren.

Je moet de valuta van je winkel instellen op USD en je locatie moet ingesteld zijn op Verenigde Staten in de algemene instellingen van je Shopify-beheerder om Handshake te installeren. Als je deze instellingen niet hebt, wordt er een foutmelding weergegeven in je Handshake-verkoopkanaal.