Verkopen op de groothandelsmarkt van Handshake

Handshake is een gratis marktplaats van goedgekeurde Shopify-merchants die groothandel verkopen. Je kunt je aanmelden om je bedrijf en groothandelsproducten op Handshake te vermelden, zodat merchants producten bij je kunnen bekijken en kopen. Met Handshake kun je het uiterlijk van je profiel aanpassen, informatie over je bedrijf toevoegen, groothandelsprijzen instellen, een minimale bestelwaarde toevoegen en Handshake-bestellingen verwerken in je Shopify-beheercentrum. Handshake is gebouwd door Shopify.

Retailers vinden je profiel en je producten op de Handshake-website. Geregistreerde retailers kunnen rechtstreeks contact met je opnemen voor meer informatie en een bestelling plaatsen bij je bedrijf. Nadat je een Handshake-bestelling hebt ontvangen, kun je deze verwerken in je Shopify-beheercentrum.

Toepassen op Handshake

Handshake is alleen beschikbaar voor bedrijven in de Verenigde Staten die hun eigen merk bezitten en hun eigen producten verkopen. Er zijn geen kosten verbonden aan het hebben van een profiel of het vermelden van je producten op Handshake. Voor specifieke informatie over de vereisten van Handshake, raadpleeg de pagina met veelgestelde vragen over Handshake.

On Handshake aan te vragen als leverancier, moet je het aanvraagformulier voor leveranciers op handshake.com voltooien. Het Handshake-team beoordeelt je aanvraag en controleert binnen 10-14 werkdagen je winkel. Nadat jouw winkel is beoordeeld, ontvang je een melding of je aanvraag al dan niet is goedgekeurd.

Handshake installeren

Handshake is een verkoopkanaal van Shopify. Meer informatie over verkoopkanalen.

Als je leveranciersaanvraag is goedgekeurd, ontvang je een e-mail met een unieke link om Handshake te installeren in je Shopify-beheercentrum. Klik op Handshake-verkoopkanaal toevoegen in het e-mail adres om het Handshake-verkoopkanaal te installeren naar je Shopify-beheerder. Als je binnen 14 werkdagen geen antwoord over je aanvraag ontvangt, neem dan contact op met het Handshake-team op Suppliers@handshake.com.

Om toegang te krijgen tot het Handshake-verkoopkanaal, moet je de volgende instellingen instellen in je Shopify-beheercentrum:

• De valuta van je winkel moet ingesteld zijn op USD.
  • Je winkellocatie moet worden ingesteld op de Verenigde Staten.