Een notitie voor een winkelwagen voor een Shopify POS-bestelling toevoegen of verwijderen

Als een klant je speciale instructies heeft gegeven of als er iets is met een specifieke bestelling dat je of je medewerkers moeten onthouden, kun je tijdens het afrekenen een notitie bij de bestelling voegen. Je kunt ook achteraf een notitie toevoegen aan een voltooide bestelling vanuit het Shopify POS-scherm Bestellingen.

Een notitie toevoegen terwijl de bestelling nog in de winkelwagen zit

Je kunt een notitie toevoegen aan een bestelling die nog in de winkelwagen zit.

Stappen:

1. Tik in het gedeelte Winkelwagen van het scherm Producten en Winkelwagen op de knop ... in de rechterbovenhoek:

Uitgebreide winkelwagen-knop iPad, Shopify POS

2. Tik op Notitie toevoegen.

3. Voer je notitie in en tik op Gereed.

Een notitie voor een winkelwagen verwijderen

Je kunt een notitie voor een winkelwagen uit een bestelling verwijderen terwijl deze nog in de winkelwagen zit.

Stappen:

1. Als je de notitie voor een winkelwagen niet kunt zien, tik op de knop ... in de rechterbovenhoek van het gedeelte Winkelwagen van het scherm:

Uitgebreide winkelwagen-knop iPad, Shopify POS

2. Druk op het symbool - naast de notitie:

Notitie verwijderen iPad, Shopify POS

3. Tik er opnieuw op als het symbool rood wordt.

Een notitie aan een bestelling toevoegen

Je kunt een notitie toevoegen aan een bestelling op het scherm ontvangstbewijzen aan het einde van de transactie.

Stappen:

1. Tik op het scherm ontvangstsbewijzen van de Shopify POS-app op Notitie toevoegen:

Notitie toevoegen aan bestelling iPhone, Shopify POS

2. Voer je notitie in en tik op Gereed.

Een notitie aan een bestelling toevoegen

Je kunt een notitie toevoegen aan een bestelling op het scherm ontvangstbewijzen aan het einde van de transactie.

Stappen:

1. Tik op het scherm ontvangstsbewijzen van de Shopify POS-app op Notitie toevoegen:

Notitie toevoegen aan bestelling Android, Shopify POS

2. Voer je notitie in.

3. Tik op het vinkje om je notitie toe te voegen aan de bestelling.