Integrationer

Webbutikschatt ingår i Shopify Inbox men du kan även ansluta dina Apple Business Chat- och Facebook-konton till Shopify Inbox, så att besökare i webbutiken kan nå dig med hjälp av sin föredragna meddelandetjänst.

Du kan använda Shopify Inbox med en eller flera av följande chattappar:

• Webbutikschatt (tidigare Shopify Chat): Kunder kan inleda en konversation från vilken sida som helst medan de bläddrar i din webbutik och du kan läsa och svara på meddelanden i Shopify Inbox.
  • Apple Business Chat: Kunderna kan starta en konversation från din webbutik med hjälp av Apples meddelandeapp när de använder en iPhone, iPad eller Mac. Du kan läsa och svara på deras meddelanden i Shopify Inbox.
  • Facebook: Du kan använda Facebook-kanalen för att låta kunderna handla direkt från meddelanden och för att svara på kundfrågor.