Skapa Facebook-inlägg för att sälja dina Shopify-produkter

Du kan använda Facebook och Instagram by Meta för att synkronisera dina produkter med en katalog på Facebook så att du kan skapa marknadsföringsaktiviteter för dina produkter på Facebook.

Använd Metas annonshanterare för att skapa annonser över Facebook, Instagram, Messenger eller Audience Network.

När du har konfigurerat Metas annonshanterare kan du skapa sidinlägg gratis. Facebook-sidinlägg kan hjälpa dig att bygga upp engagemang på din Facebook-sida genom att låta besökarna klicka på länkar i inlägg för att se produkten i din Shopify-butik.

Det är gratis att skapa Facebook-inlägg, eftersom de inte är en typ av Facebook-annons. När du konfigurerar Facebook och Instagram by Meta måste du dock lägga till din betalningsinformation på Facebook. Facebook kommer inte att debitera dig om du inte skapar betalda Facebook-annonser.