Konfigurera en anpassad betalningsmetod

Om du vill acceptera manuella betalningar som inte behandlas av Shopify, till exempel checkar, butikskrediter eller tredjepartsterminaler kan du ställa in en anpassad betalningsmetod.

Shopify spårar följande orderinformation för anpassade betalningsmetoder:

• Ordernummer
  • Kopplad kundinformation
  • Radartiklar
  • Ordersumma, inklusive skatter
  • Orderdatum och tidsstämplar
  • Anpassad betalningstyp används

Steg:

1. Tryck på > Inställningar > Betalningsinställningar i Shopify POS.

2. Tryck på Lägg till anpassad betalningstyp under Anpassa betalningstyper.

3. Ange betalningstypens namn i fältet och tryck på Spara.

4. Tryck för att aktivera eller inaktivera anpassa betalningstyp.