Komentojonojen luominen ja käyttöönotto:

Kirjoitat komentosarjoja Shopify Scripts APIssa. Tämä API on Ruby-ohjelmointikielen versio, joten tarvitset kokemusta Rubylla ohjelmoinnista. Script Editorin avulla voit luoda, muokata, testata ja julkaista komentosarjojasi.

Ennen kuin aloitat komentosarjan kirjoittamisen, sinun on tarkasteltava komentosarjojen eri tyyppejä (rivikohtaa, toimitusta ja maksua) niin, että olet tietoinen menetelmistä, joita kukin komentosarjatyyppi tukee. Esimerkiksi rivikohdan komentosarja ei voi käyttää toimitustapoja.

Yhdellä komentosarjatyypillä voi julkaista vain yhden komentosarjan kerrallaan. Voit esimerkiksi julkaista rivikohdan komentosarjan ja toimitushintojen komentosarjan, mutta et voi julkaista kahta rivikohdan komentosarjaa samanaikaisesti.

Tuetut kanavat

Kun luot komentosarja tai muokkaat sitä, valitset, ajetaanko sitä vain verkkokaupassasi vai verkkokaupassasi ja seuraavissa sovelluksissa:

Voit tutustua yleisimpien komentojonojen esimerkkeihin Script Editorin mukana toimitettavista komentojonomalleista. Jotta voisit tutkia näitä malleja, sinun on ensin luotava komentojono.

Luo komentosarja

Komentosarjan luominen:

Tarkista Shopifyn komentosarja-API, kun haluat lisätietoja komentosarjojen koodin kirjoittamisesta.

1. Avaa Script Editor. Komentosarjat-sivulla on luettelo kauppasi komentosarjoista.
  2. Aloita uuden komentosarjan luominen klikkaamalla Luo komentosarja.
  3. Valitse komentosarjamalli -valintaikkunassa:

1. Valitse, minkä tyyppisen komentosarjan haluat luoda.
    2. Valitse esimerkkismalli lähtöpisteeksi tai valitse tyhjä malli, jos haluat aloittaa komentosarjan kirjoittamisen tyhjästä.
    3. Jos haluat luoda komentosarjan valitsemallasi tyypillä, Klikkaa Luo komentosarja.
  4. Kirjoita Otsikko-ruutuun komentosarjan nimi. Käytä kuvailevaa nimeä, jotta siitä näkee yhdellä silmäyksellä, mitä komentosarja tekee.

5. Avaa Ruby Source Code -konsoli klikkaamalla Koodi.

6. Anna komentosarjan koodi. Käytä viitteenä Shopifyn Scripts APIn dokumentaatiota.

7. Suorita komentosarja klikkaamalla Suorita komentosarja.

8. Kun olet valmis:

• Tallenna julkaisematon komentosarjaluonnos klikkaamalla Tallenna luonnos.
    • luo ja julkaise komentosarja klikkaamalla Tallenna ja julkaise.

Seuraavat vaiheet

Kun olet kirjoittanut komentosarjan, testaa ja korjaa se ennen julkaisua. Voit myös päivittää Liquid-mallitiedostot niin, että myyntipaikkasi vastaa komentosarjoihin tekemiäsi muutoksia.