Julkaistun kassavaiheen ja kassaluonnosten hallinta

Voit luoda kassasta useita versioita ja tallentaa ne kassaluonnoksina. Sinulla voi olla yksi julkaistu kassa ja enintään 99 kassaluonnosta. Kassaluonnosten avulla voit kokeilla eri sovellusmäärityksiä ja brändäystä, ennen kuin otat ne käyttöön. Voit myös mukauttaa, määrittää ja testata kassaluonnoksia ennen kausialennusmyyntiä tai BFCM-sesonkia, jotta voit varmistaa, että kassasi on valmis ruuhkahuippuja varten.

Voit tarkastella kassojasi, nimetä niitä uudelleen ja kopioida niitä sekä julkaista ne. Julkaistun kassan ja kassaluonnosten nimiä ei näytetä asiakkaillesi.

Jos haluat mukauttaa kassoja, katso lisätietoja kohdista Kassan mukauttaminen kassasovelluksilla ja Checkout Brandingin määrittäminen.

Julkaistun kassan hallinta

Voit tarkastella julkaistua kassaa, nimetä sen uudelleen ja kopioida sen. Sinulla voi olla kerrallaan vain yksi julkaistu kassa, jossa on todellista asiakasliikennettä.

Julkaistun kassan tarkasteleminen

Voit katsoa, miten asiakkaasi näkevät julkaistun kassasi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassan mukauttaminen -osiossa julkaistun kassan vieressä ja klikkaa sitten Näytä.

Julkaistun kassan uudelleennimeäminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassan mukauttaminen -osiossa julkaistun kassan vieressä ja klikkaa sitten Nimeä uudelleen.
  3. Syötä kassasi nimi ja klikkaa sen jälkeen Tallenna.

Kopion luominen julkaistusta kassasta

Kun luot kopion julkaistusta kassasta, uusi kassaluonnos luodaan. Voit luoda enintään 99 kassaluonnosta.

Jos sinulla on jo kassaluonnos ja luot kopion julkaistusta kassasta, kassan kaksoiskappale merkitään uudeksi luonnokseksi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassan mukauttaminen -osiossa julkaistun kassan vieressä Luo kopio.

Kassaluonnoksen hallinta

Voit julkaista, esikatsella, nimetä uudelleen ja poistaa kassaluonnoksia sekä luoda niistä kopioita.

Kassaluonnoksen julkaiseminen

Kun julkaiset kassaluonnoksesi, korvaat nykyisen julkaistun kassasi. Julkaistusta kassastasi tulee kassaluonnos.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassan mukauttaminen -osiossa julkaistavan kassaluonnoksen vieressä Julkaise.
  3. Klikkaa Julkaise.

Kassaluonnoksen esikatselu

Voit esikatsella, miten kassaluonnos näkyy asiakkaillesi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassan mukauttaminen -osiossa esikatseltavan kassaluonnoksen vieressä ja klikkaa sitten Esikatsele.

Kassaluonnoksen nimeäminen uudelleen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassan mukauttaminen -osiossa uudelleen nimettävän luonnoskassan vieressä .
  3. Anna kassalle uusi nimi ja klikkaa sitten Tallenna.

Kopion luominen kassaluonnoksesta

Kun luot kopion kassaluonnoksesta, uusin kassan kopio merkitään uudeksi luonnokseksi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassan mukauttaminen -osiossa kopioitavan luonnoskassan vieressä ja klikkaa sitten Kopioi.

Kassaluonnoksen poistaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Klikkaa Kassan mukauttaminen -osiossa poistettavan kassaluonnoksen vieressä ja klikkaa sitten Poista.
  3. Klikkaa Poista.