Postinumerokentän säätäminen

Jotta toimitusosoitteet olisivat tarkempia ja ehkäistään toimitukseen liittyvät ongelmat, asiakkaiden on useimmissa maissa annettava kelvollinen postinumero kassalla. Se, vaaditaanko postinumero, riippuu toimitusosoitteen maasta ja -alueesta.

Jos kaupan postinumerokenttää on muutettu niin, että se kerää vaihtoehtoisia tietoja, kuten puhelinnumeron tai tilaushuomautuksen, sinun on palautettava postinumerokenttä oletusarvoonsa. Muussa tapauksessa asiakkaasi eivät voi maksaa kassalla.

Seuraavassa taulukossa näet lisätietoja postinumeron vaatimuksista kassalla:

Postinumerokentän vaatimus
Postinumero Kuvaus Esimerkki maasta tai alueesta
Pakollinen Postinumerokentässä on oltava kelvollinen postinumero Kanada
Valinnainen Postinumerokenttä voidaan jättää tyhjäksi Sri Lanka
Ei vaadita Postinumerokenttää ei näytetä kassalla Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Jos haluat tietää, mitkä maat ja alueet edellyttävät kelvollista postinumeroa kassalla, tutustu kohtaan Maat ja alueet, jotka edellyttävät postinumeroa kassalla.

Palauta postinumerokenttä oletusarvoon

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkokauppa > Teemat.
  2. Klikkaa muokattavan teeman vieressä ...-painiketta > Muokkaa oletusteemasisältöä.
  3. Klikkaa Kassa ja järjestelmä -välilehteä.
  4. Poista teksti Postinumerotarra-kentässä.
  5. Klikkaa Tallenna.

Lisäkenttien lisääminen kassalle

Kun olet palauttanut postinumerokentän oletusarvoon, voit lisätä kassalle puhelinnumerokentän ja Tilausviestit-kentän.

Puhelinnumerokentän lisääminen kassalle

Jos käytit postinumerokenttää asiakkaan puhelinnumeron keräämiseen, voit lisätä puhelinnumerokentän kassalle.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Siirry Asiakastiedot-osiossa kohtaan Toimitusosoitteen puhelinnumero -alaosioon ja valitse sitten Pakollinen.
  3. Klikkaa Tallenna.

Tilausviestit-kentän lisääminen kassalle

Jos käytit postinumerokenttää lisätietojen keräämiseen, voit lisätä kassalle Tilausviestit-kentän.

Tee näin:

Lue lisää Tilausviestit-ominaisuudesta kohdassa Tilausviestien lisääminen ostoskorisivulle.

Maat ja alueet, jotka edellyttävät postinumeroa kassalla

Asiakkaiden, joilla on toimitusosoite seuraavissa maissa ja alueilla, on annettava kelvollinen postinumero kassalla:

Postinumeroa edellyttävät maat
Australia Itävalta Andorra Argentiina Ahvenanmaa Belgia
Bermuda Bosnia ja Hertsegovina Brasilia Brittiläiset Neitsytsaaret Brunei Darussalam Bulgaria
Kanada Kroatia Kypros Tšekki Tanska Viro
Färsaaret Suomi Ranska Ranskan Guayana Ranskan Polynesia Saksa
Georgia Kreikka Grönlanti Guadeloupe Guernsey Unkari
Islanti Intia Indonesia Mansaari Italia Japani
Jersey Latvia Liechtenstein Liettua Luxemburg Madagaskar
Malesia Martinique Mayotte Meksiko Monaco Montenegro
Montserrat Alankomaat Uusi-Kaledonia Uusi-Seelanti Pohjois-Makedonia Norja
Filippiinit Puola Portugali Réunion Venäjä Saint Barthélemy
Saint-Pierre ja Miquelon Saint-Martin San Marino Serbia Singapore Slovakia
Slovenia Etelä-Afrikka Espanja Svalbard ja Jan Mayen Ruotsi Sveitsi
Thaimaa Korean tasavalta Ukraina Yhdistynyt kuningaskunta Yhdysvallat Wallis ja Futuna