Justere postnummerfeltet

For at leveringsadresser skal være mer nøyaktige, og for å forhindre leveringsproblemer, må kundene angi et gyldig postnummer i kassen i de fleste land. Postnummerkravet avhenger av leveringslandet eller -området.

Hvis postnummerfeltet i butikken er endret for å innhente alternativ informasjon, som et telefonnummer eller bestillingsmerknader, må du gjenopprette standardfeltet for postnummer. Hvis du ikke gjør dette, vil ikke kundene kunne gjennomføre betalingen.

Gå gjennom tabellen nedenfor for å finne ut mer om krav til postnummer i kassen:

Krav til postnummerfelt
Postnummer Beskrivelse Eksempel på land eller område
Obligatorisk Postnummerfeltet krever et gyldig postnummer Canada
Valgfritt Postnummerfeltet kan stå tomt Sri Lanka
Ikke obligatorisk Postnummerfeltet vises ikke i kassen De forente arabiske emirater

Hvis du vil finne ut hvilke land og områder som krever et gyldig postnummer i kassen, kan du se Land og områder som krever et postnummer i kassen.

Gjenopprett standardfeltet for postnummer

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Klikk på -knappen > Rediger innhold i standardtema ved siden av temaet du vil redigere.
  3. Klikk fanen Kasse og system.
  4. Slett teksten i feltet Postnummeretikett.
  5. Klikk på Lagre.

Legg til ytterligere felt i kassen

Når du har gjenopprettet standardfeltet for postnumre, kan du legge til et telefonnummerfelt og et felt for bestillingsmerknader i kassen.

Legg til et felt for telefonnummer i kassen

Hvis du har brukt feltet for postnummer til å innhente kundens telefonnummer, kan du legge til et felt for telefonnummer i kassen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.
  2. Gå til Telefonnummer for leveringsadresse i seksjonen Kundeinformasjon, og velg Obligatorisk.
  3. Klikk på Lagre.

Legg til et felt for bestillingsmerknader i kassen

Hvis du har brukt feltet for postnummer til å innhente tilleggsinformasjon, kan du legge til et felt for bestillingsmerknader i kassen.

Steg:

Hvis du vil finne ut mer om funksjonen for bestillingsmerknader, kan du se Legg til bestillingsmerknader på handlekurvsiden.

Land og områder som krever et postnummer i kassen

Kunder med leveringsadresse i følgende land og områder må angi et gyldig postnummer i kassen:

Land som krever et postnummer
Australia Østerrike Andorra Argentina Åland Belgia
Bermuda Bosnia og Hercegovina Brasil De britiske jomfruøyene Bruneisk darussalam Bulgaria
Canada Kroatia Kypros Tsjekkia Danmark Estland
Færøyene Finland Frankrike Fransk Guyana Fransk Polynesia Tyskland
Georgia Hellas Grønland Guadeloupe Guernsey Ungarn
Island India Indonesia Isle of Man Italia Japan
Jersey Latvia Liechtenstein Litauen Luxembourg Madagaskar
Malaysia Martinique Mayotte Mexico Monaco Montenegro
Montserrat Nederland Ny-Kaledonia New Zealand Nord-Makedonia Norge
Filippinene Polen Portugal Réunion Russland Saint-Barthélemy
Saint-Pierre og Miquelon Saint Martin San Marino Serbia Singapore Slovakia
Slovenia Sør-Afrika Spania Svalbard og Jan Mayen Sverige Sveits
Thailand Republikken Korea Ukraina Storbritannia USA Wallis- og Futunaøyene