Justering af feltet Postnummer

Hvis du vil gøre leveringsadresser endnu mere præcise og forebygge problemer med levering, skal dine kunder angive et gyldigt postnummer ved betalingsprocessen i de fleste lande. Kravet om postnummer afhænger af leveringslandet eller -området.

Hvis du har ændret feltet Postnummer i din butik for at indsamle alternative oplysninger, f.eks. et telefonnummer eller ordrebemærkninger, skal du gendanne standardfeltet Postnummer. Hvis du ikke gør dette, vil dine kunder ikke kunne fuldføre betalingsprocessen.

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om krav til postnumre ved betaling:

Krav om feltet Postnummer
Postnummer Beskrivelse Eksempel på land eller område
Påkrævet Feltet Postnummer kræver et gyldigt postnummer Canada
Valgfri Feltet Postnummer må være tomt Sri Lanka
Ikke påkrævet Feltet Postnummer vises ikke ved betaling De Forenede Arabiske Emirater

Hvis du vil vide, hvilke lande og områder der kræver et gyldigt postnummer ved betaling, kan du se mere under Lande og områder, der kræver et postnummer ved betaling.

Gendan standardfeltet Postnummer

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Ud for det tema, du vil redigere, klikker du på knappen ... > Rediger standardtemaindhold.
  3. Klik på fanen Betaling og system.
  4. Slet teksten i feltet Postnummerlabel.
  5. Klik på Gem.

Føj flere felter til betalingsprocessen

Når du har gendannet standardfeltet Postnummer, kan du føje feltet Telefonnummer og feltet Ordrebemærkninger til betalingsprocessen.

Føj feltet Telefonnummer til betalingsprocessen

Hvis du har brugt feltet Postnummer til at indsamle dine kunders telefonnumre, kan du føje feltet Telefonnummer til din betalingsproces.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Gå til underafsnittet Telefonnummer (leveringsadresse) i afsnittet Kundeoplysninger, og vælg derefter Påkrævet.
  3. Klik på Gem.

Føj feltet Ordrebemærkninger til betalingsprocessen

Hvis du har brugt feltet Postnummer til at indsamle yderligere oplysninger, kan du føje feltet Ordrebemærkninger til din betalingsproces.

Fremgangsmåde:

Du kan få mere at vide om funktionen til ordrebemærkninger under Tilføj ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven.

Lande og områder, der kræver et postnummer ved betaling

Kunder med en leveringsadresse i følgende lande og områder skal angive et gyldigt postnummer ved betalingsprocessen:

Lande, der kræver et postnummer
Australien Østrig Andorra Argentina Ålandsøerne Belgien
Bermuda Bosnien-Hercegovina Brasilien Britiske Jomfruøer Brunei Bulgarien
Canada Kroatien Cypern Tjekkiet Danmark Estland
Færøerne Finland Frankrig Fransk Guyana Fransk Polynesien Tyskland
Georgia Grækenland Grønland Guadeloupe Guernsey Ungarn
Island Indien Indonesien Isle of Man Italien Japan
Jersey Letland Liechtenstein Litauen Luxembourg Madagaskar
Malaysia Martinique Mayotte Mexico Monaco Montenegro
Montserrat Holland (Nederlandene) Ny Kaledonien New Zealand Nordmakedonien Norge
Filippinerne Polen Portugal Réunion Rusland Saint Barthélemy
Saint Pierre og Miquelon Saint Martin San Marino Serbien Singapore Slovakiet
Slovenien Sydafrika Spanien Svalbard og Jan Mayen Sverige Schweiz
Thailand Sydkorea Ukraine Storbritannien USA Wallis og Futuna