Markkinointi Handshakessa

Kun olet asentanut ja julkaissut profiilisi Handshakessa, voit aloittaa tukkukauppasi kokoelmien markkinoinnin vähittäiskauppiaille.

Voit lisätä Osta tukkuna -painikkeen mille tahansa verkkokauppasi sivulle, jotta kauppiaat pystyisivät saamaan tietoa tukkutuotteistasi Handshakessa. Saat lisätietoja kohdasta teemojen tuki tai ottamalla yhteyttä Shopify-tukeen, jos sinulla on kysyttävää Osta tukkuna -painikkeen lisäämisestä.

Voit myös viitata kohtaan Markkinointi ja kampanjointi, josta saa tietoja muista mahdollisista tukkukaupan markkinointitavoista Handshakessa.

Osta tukkuna -painikkeen lisääminen sivulle

Lisää Osta tukkuna -painike jollekin kauppasi sivulle, kuten Tietoja meistä -sivulle tai erilliselle tukkukauppasivulle.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Valitse Verkkokauppa > Sivut.
  4. Klikkaa sivua, johon haluat lisätä painikkeen, ja näytä siten HTML napauttamalla < >.
  5. Liitä koodi kohtaan, jossa haluat painikkeen näkyvän, ja klikkaa sitten Tallenna.

Klikkaa Näytä sivu, jos haluat nähdä Osta tukkuna -painikkeen sellaisena, kuin se todellisuudessa näkyy sivullasi.

Osta tukkuna -painikkeen lisääminen tuotteeseen tai kokoelmaan

Jos haluat antaa vähittäiskauppiaille tietoa tietyn tuotteen tukkuvaihtoehdoista tai esittää tukkuvaihtoehtojasi kokoelmana, lisää Osta tukkuna -painike tuote- tai kokoelmasivulle.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Klikkaa Tuotteet > Kaikki tuotteet tai Tuotteet > Kokoelmat.
  4. Klikkaa tuotetta tai kokoelmaa, johon haluat lisätä painikkeen, ja näytä sitten HTML klikkaamalla < >.
  5. Liitä koodi kohtaan, jossa haluat painikkeen näkyvän, ja klikkaa sitten Tallenna.

Klikkaa Näytä tai Esikatsele, jos haluat nähdä Osta tukkuna -painikkeen sellaisena, kuin se todellisuudessa näkyy tuote- tai kokoelmasivullasi.

Osta tukkuna -painikkeen lisääminen kaupan kotisivulle

Jos haluat, että kaikki kauppasi vierailijat pääsevät näkemään tukkukauppatuotteesi Handshakessa, lisää Osta tukkuna -painike kauppasi kotisivulle.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Valitse Verkkokauppa > Teemat.
  4. Klikkaa Toiminnot ja sitten Muokkaa koodia.
  5. Klikkaa Mallit ja sitten index.liquid.
  6. Etsi {{ content_for_index }}, liitä koodi sen yläpuolelle ja valitse sitten Tallenna.

Klikkaa Esikatselu, jos haluat nähdä Osta tukkuna -painikkeen sellaisena, kuin se todellisuudessa näkyy kauppapaikassasi.

Osta tukkuna -painikkeen lisääminen kaupan ylätunnisteeseen

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Valitse Verkkokauppa > Teemat.
  4. Klikkaa Toiminnot ja sitten Muokkaa koodia.
  5. Klikkaa ensin Osiot ja sitten header.liquid.
  6. Etsi </header>, liitä koodi sen yläpuolelle ja klikkaa sitten Tallenna.

Klikkaa Esikatselu, jos haluat nähdä Osta tukkuna -painikkeen kaupan ylätunnisteessa sellaisena, kuin se todellisuudessa näkyy sivullasi.

Osta tukkuna -painikkeen lisääminen kaupan alatunnisteeseen

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Valitse Verkkokauppa > Teemat.
  4. Klikkaa Toiminnot ja sitten Muokkaa koodia.
  5. Klikkaa Osiot ja sitten footer.liquid.
  6. Etsi </footer> ja sitten </div> sen yläpuolelta. Liitä koodi kohdan </div> yläpuolelle ja klikkaa sitten Tallenna.

Klikkaa Esikatselu, jos haluat nähdä Osta tukkuna -painikkeen sellaisena, kuin se todellisuudessa näkyy kauppasi alatunnisteessa.