Tukkukauppaliiketoiminnan markkinointi Handshakessa

Kun olet määrittänyt ja julkaissut Handshake-toimittajaprofiilisi, voit aloittaa Handshake-toimittajaprofiilisi ja tukkutuotteidesi markkinoinnin vähittäiskauppiaille.

Voit aloittaa suoran URL-osoitteen jakamisen Handshake-toimittajaprofiiliisi sosiaalisessa mediassa tai markkinointikampanjoissasi. Jos sinulla on verkkokauppa, voit lisätä Shop Wholesale (Osta tukkuna) ‑painikkeen mihin tahansa verkkokauppasi sivulle. Handshaken sosiaalisen median mallien avulla voit myös markkinoida ja mainostaa tukkukauppatuotteitasi Handshakessa.

Sosiaalisen median mallien lataaminen

Voit ladata Handshake-brändin sosiaalisen median malleja, joita voit muokata ja käyttää markkinointikampanjoissa sosiaalisen median tileilläsi. Sosiaalisen median mallit ovat ladattavia PNG-tiedostoja, joita voi muokata kolmannen osapuolen kuvankäsittelyohjelmistoilla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa Social media templates (Sosiaalisen median mallit) ‑osiossa kohtaa downloding (lataaminen), joka ohjaa sinut jaettuun Google Driveen.
  3. Valitse mallin muoto ja siirry sitä vastaavaan kansioon. Jos esimerkiksi haluat käyttää mallia Instagram- tai Facebook-tarinassa, siirry IG/FB story format (IG-/FB-tarinan muoto) ‑kansioon.
  4. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella mallia, jonka haluat ladata, ja valitse Download (Lataa).
  5. Muokkaa mallia tietokoneellasi käyttäen kolmannen osapuolen kuvankäsittelyohjelmistoa ja lataa se sitten sosiaalisen median tileillesi.

Shop Wholesale ‑painikkeen lisääminen verkkokauppaan

Voit lisätä Shop Wholesale ‑painikkeen mille tahansa verkkokauppasi sivulle. Tämän painikkeen myötä voit kertoa asiakkaille tukkukauppasi tuotteista ja ohjata heitä verkkokaupastasi Handshake-toimittajaprofiiliisi. Jos Shop Wholesale ‑painikkeen määrittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä Handshake-tiimiin osoitteeseen help@handshake.com.

Shop Wholesale -painikkeen lisääminen sivulle

Lisää Shop Wholesale -painike jollekin kauppasi sivulle, kuten Tietoja meistä- tai erilliselle tukkukauppasivulle.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Valitse Verkkokauppa > Sivut.
  4. Klikkaa sivua, johon haluat lisätä painikkeen, ja näytä siten HTML napauttamalla < >.
  5. Liitä koodi kohtaan, jossa haluat painikkeen näkyvän, ja klikkaa sitten Tallenna.

Klikkaa Näytä sivu, niin näet miltä Shop Wholesale -painike näyttää oikealla sivullasi.

Shop Wholesale -painikkeen lisääminen tuotteeseen tai kokoelmaan

Voit antaa vähittäis­kauppiaille tietoa tietyn tuotteen tukkuvaihto­ehdoista tai esittää vaihtoehtoja kokoelmassa lisäämällä Shop Wholesale -painikkeen tuote- tai kokoelmasivulle.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Klikkaa Tuotteet > Kaikki tuotteet tai Tuotteet > Kokoelmat.
  4. Klikkaa tuotetta tai kokoelmaa, johon haluat lisätä painikkeen, ja näytä sitten HTML klikkaamalla < >.
  5. Liitä koodi kohtaan, jossa haluat painikkeen näkyvän, ja klikkaa sitten Tallenna.

Klikkaamalla Näytä tai Esikatsele voit nähdä miltä Shop Wholesale -painike näyttää oikealla tuote- tai kokoelmasivullasi.

Shop Wholesale -painikkeen lisääminen kaupan ylätunnisteeseen

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Valitse Verkkokauppa > Teemat.
  4. Klikkaa Toiminnot ja sitten Muokkaa koodia.
  5. Klikkaa ensin Osiot ja sitten header.liquid.
  6. Etsi </header>, liitä koodi sen yläpuolelle ja klikkaa sitten Tallenna.

Klikkaa Esikatselu, jos haluat nähdä Osta tukkuna -painikkeen kaupan ylätunnisteessa sellaisena, kuin se todellisuudessa näkyy sivullasi.

Osta tukkuna -painikkeen lisääminen kaupan alatunnisteeseen

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Handshake > Markkinointi.
  2. Klikkaa kohtaa Kopioi koodi.
  3. Valitse Verkkokauppa > Teemat.
  4. Klikkaa Toiminnot ja sitten Muokkaa koodia.
  5. Klikkaa Osiot ja sitten footer.liquid.
  6. Etsi </footer> ja sitten </div> sen yläpuolelta. Liitä koodi kohdan </div> yläpuolelle ja klikkaa sitten Tallenna.

Klikkaa Esikatselu, jos haluat nähdä Osta tukkuna -painikkeen sellaisena, kuin se todellisuudessa näkyy kauppasi alatunnisteessa.