Tukkukaupan mainostaminen vähittäiskauppasi asiakkaille

Kun olet määrittänyt Handshake-toimittajaprofiilisi, voit mainostaa Handshake-toimittajaprofiiliasi ja tukkutuotteitasi vähittäiskauppiaille.

Jos käytät verkkokaupan myyntikanavaa, voit lisätä tilausten pienohjelman tai tilauspainikkeen, joka ohjaa asiakkaasi verkkokaupastasi Handshake-markkinapaikalla olevaan toimittajaprofiiliisi. Voit esimerkiksi luoda uuden sivun, kuten oman tukkukauppasivun, joka sisältää tämän sisällön, tai lisätä sen jollekin verkkokauppasi olemassa olevalle sivulle.

Voit myös käyttää Handshaken brändillä varustettuja sosiaalisen median mallipohjia tuotteidesi markkinointiin sosiaalisessa mediassa tai markkinointikampanjoissa.

Tilausten pienohjelma ja tilauspainike

Seuraavassa taulukossa on lisätietoja Handshaken tilausten pienohjelmasta ja tilauspainikkeesta:

Yleiskatsaus Handshaken tilausten pienohjelmasta ja tilauspainikkeesta
Pienohjelman tilaaminen Tilauspainike
Kuvaus Se on dynaaminen komponentti, joka näyttää Handshake-brändätyn kuvan, jossa on Shop Wholesale ‑painike. Tämä painike ohjaa asiakkaat Handshake-markkinapaikalla olevaan toimittajaprofiiliisi. Shop Wholesale -painike ohjaa asiakkaat Handshake-markkinapaikalla olevaan toimittajaprofiiliisi.
Asennus Voit lisätä verkkokauppasi sivulle pienohjelman muokkaamatta koodia. Voit lisätä painikkeen minne tahansa verkkokaupassasi, mutta sinun on muokattava kaupan koodia manuaalisesti. Voit lisätä painikkeen minne tahansa verkkokaupassasi, mutta sinun on muokattava kaupan koodia manuaalisesti.
Edut Vähittäiskauppiaat, jotka tekevät ensimmäisen tilauksensa tilausten pienohjelmaa tai painiketta käyttämällä, saavat ilmaisen toimituksen ja 50 USD:n alennuksen, kun he käyttävät vähintään 200 USD.
Korvaus Tilauksen jakelun jälkeen ja jos käytät Shopify Payments -palvelua, Handshake antaa sinulle 50 USD:n alennuksen ja korvaa jopa 75 USD:n toimitusmaksun.

Jos haluat mukauttaa tilausten pienohjelmaa tai tilauspainiketta, sinun on muokattava sen koodia. Harkitse Shopify-asiantuntijan palkkaamista.

Luo verkkokauppaasi oma tukkukauppasivu

Tukkukauppasivun luominen verkkokauppaasi voi olla hyvä tapa ohjata asiakkaat toimittajaprofiiliisi Handshake-markkinapaikalla. Voit mainostaa tukkutuotteitasi myös luomalla toimintokutsupainikkeen tilauspainikkeen tai tilausten pienohjelman avulla ja lisätä uuden tukkukauppasivun johonkin kauppasi valikkoon.

Vaihe 1: Luo sivu

Jos haluat lisätä kauppaasi oman sivun tukkukauppaa varten, voit joko luoda uuden sivun tai muokata olemassa olevaa sivua. Käyttämällä sivun Sisältö-kenttää voit lisätä muita tukkukauppaasi koskevia lisätietoja, joita tilausten pienohjelma tai tilauspainike ei sisällä.

Vaihe 2: Lisää tilauksen pienohjelma tai tilauspainike sivullesi

Jos haluat ohjata asiakkaasi Handshake-toimittajaprofiiliisi ja antaa ensimmäisen tilauksensa tekeville asiakkaillesi 50 USD:n alennuksen ja ilmaisen toimituksen, lisää tilausten pienohjelma.

Jos haluat lisätä painikkeen, joka ohjaa ihmiset Handshake-kauppaasi ilman, että he saavat alennusta tai ilmaista toimitusta, lisää tilauspainike.

Vaihe 3: Lisää sivu kauppasi navigointiin

Jos haluat, että asiakkaat näkevät tukkusivusi jossakin kauppasi valikossa, kuten päävalikossa tai alatunnistevalikossa, voit lisätä sivun kauppasi navigointiin.

Tilausten pienohjelman ja tilauspainikkeen lisääminen verkkokauppaan

Voit lisätä tilausten pienohjelman Handshake-myyntikanavasta verkkokauppasi sivulle, kuten erilliselle tukkukaupan sivulle. Voit näyttää pienohjelman yhdellä sivulla kerrallaan.

Jos haluat lisätä tilausten pienohjelman tuote- tai kokoelmasivulle, kopioi ja liitä pienohjelman koodi verkkokauppaasi manuaalisesti.

Tilausten pienohjelman lisääminen sivulle

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Handshake > Kasvu.
  2. Klikkaa Tilausten pienohjelma -osiossa Kopioi pienohjelma.
  3. Valitse Pienohjelman sijainti -osiossa se kauppasi sivu, jossa haluat näyttää tilausten pienohjelman.
  4. Klikkaa ja vedä Vedä paikkaan -painiketta Pienohjelman paikka -osiossa ja pudota se sitten mihin tahansa kohtaan sivulla.
  5. Napauta Tallenna.

Tilausten pienohjelman lisääminen tuote- tai kokoelmasivulle

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Handshake > Kasvu.
  2. Klikkaa Tilausten pienohjelma -osiossa Kopioi koodi.
  3. Siirry tuotteeseen tai kokoelmaan, johon haluat lisätä pienohjelman:

• Jos haluat valita tuotteen, klikkaa Tuotteet ja klikkaa sitten tuotetta.
    • Valitse kokoelma klikkaamalla Tuotteet > Kokoelmat ja klikkaa sitten kokoelmaa.
  4. Klikkaa Kuvaus-osiossa <>-painiketta, jotta näet, miltä HTML tulee näyttämään.

5. Liitä koodi kohtaan, jossa haluat painikkeen näkyvän, ja klikkaa sitten Tallenna.

Tilauspainikkeen lisääminen verkkokauppaan

Voit lisätä tilauspainikkeen sivulle, kuten tuote- tai kokoelmasivulle. Sinun täytyy kopioida ja liittää painikkeen koodi manuaalisesti verkkokauppaasi. Sinulla voi olla tilauspainike usealla sivulla samanaikaisesti.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Handshake > Kasvu.
  2. Klikkaa Tilauspainike-osiossa Kopioi koodi.
  3. Siirry sivulle, tuotteeseen tai kokoelmaan, johon haluat lisätä painikkeen:

• Jos haluat valita tuotteen, klikkaa Tuotteet ja klikkaa sitten tuotetta.
    • Valitse kokoelma klikkaamalla Tuotteet > Kokoelmat, ja klikkaa sitten kokoelmaa.
    • Jos haluat valita sivun, klikkaa Verkkokauppa > Sivut ja klikkaa sitten sivua.
  4. Klikkaa <> nähdäksesi HTML:n.

5. Liitä koodi kohtaan, jossa haluat painikkeen näkyvän, ja klikkaa sitten Tallenna.

Sosiaalisen median mallien lataaminen

Voit ladata Handshake-brändin sosiaalisen median malleja, joita voit muokata ja käyttää markkinointikampanjoissa sosiaalisen median tileilläsi. Sosiaalisen median mallit ovat ladattavia PNG-tiedostoja, joita voi muokata kolmannen osapuolen kuvankäsittelyohjelmistoilla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Handshake > Kasvu.
  2. Klikkaa Social media templates (Sosiaalisen median mallit) -osiossa downloading (lataaminen), joka ohjaa sinut jaettuun Google Driveen.
  3. Valitse mallin muoto ja siirry sitä vastaavaan kansioon. Jos esimerkiksi haluat käyttää mallia Instagram- tai Facebook-tarinassa, siirry IG/FB story format (IG-/FB-tarinan muoto) ‑kansioon.
  4. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella mallia, jonka haluat ladata, ja valitse Download (Lataa).
  5. Muokkaa mallia tietokoneellasi käyttäen kolmannen osapuolen kuvankäsittelyohjelmistoa ja lataa se sitten sosiaalisen median tileillesi.