Shopify POS:n käyttäminen offline-tilassa

Shopify POS edellyttää Internet-yhteyttä, jotta voit synkronoida Shopify Adminin kanssa, lähettää kuitteja sähköpostitse ja vastaanottaa korttimaksuja. Internet-yhteys voidaan muodostaa Wi-Fi-verkon tai mobiilidatan avulla.

Jos menetät Internet-yhteytesi tai aiot myydä pop-up-myymälässä, jossa ei ole Internet-yhteyttä, voit käsitellä joitakin tapahtumia. Tässä oppaassa selitetään, mitkä ominaisuudet ja laitteet vaativat Internet-yhteyden, ja miten voit synkronoida Shopify POS -sovelluksen Shopify adiminin kanssa offline-tilassa olon jälkeen.

Toiminnot, jotka edellyttävät Internet-yhteyttä

Seuraavat Shopify POS -toiminnot edellyttävät Internet-yhteyttä.

Shopify POS -toiminnot, jotka edellyttävät Internet-yhteyttä.
Toiminto Tiedot
Sisäänkirjautuminen Shopify POS -sovellus vaatii Internet-yhteyden kauppasi tuotteiden tuontiin kirjautuessasi sisään. Jos menetät Internet-yhteytesi kirjautumisen jälkeen, voit jatkaa sovelluksen käyttöä, kunnes kirjaudut ulos.
Uusien tuotteiden luominen Et voi tallentaa uutta tuotetta ilman Internet-yhteyttä.
Shopify POS:n synkronointi Shopify Adminin kanssa Shopify POS ei voi synkronoida tilauksia ja varastoa Shopify Adminin kanssa offline-tilassa. Kun muodostat yhteyden Internetiin sen jälkeen, kun olet ollut offline-tilassa, tilausten ja varastojen synkronoinnin pitäisi tapahtua automaattisesti. Voit myös manuaalisesti pakottaa Shopify POS -sovelluksen synkronoitumaan Shopify Adminissa.
Korttitapahtumien käsittely Jos sinulla ei ole Internet-yhteyttä, et voi käsitellä luotto-, pankki- tai lahjakorttitapahtumia, mutta voit silti ottaa vastaan käteismaksuja ja mukautettuja maksutapoja.
Tilausten toimitus asiakkaille Et voi suorittaa toimitusasiakkaan tilausta loppuun, jos sinulla ei ole internet-yhteyttä.

Shopify POS:n manuaalinen synkronointi Shopify Adminin kanssa

Kun muodostat yhteyden Internetiin sen jälkeen, kun olet ollut offline-tilassa, Shopify POS:n ja Shopify Adminin pitäisi synkronoitua automaattisesti. Jos POS ja Shopify Admin eivät synkronoidu, voit pakottaa synkronoinnin.

Tee näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Tilaukset.
  2. Päivitä Tilaukset-näytön tilausluettelo pyyhkäisemällä sitä alaspäin. Shopify Admin ja POS synkronoivat tilaukset ja varastot.

Jos Shopify POS -sovellus ei edelleenkään synkronoi Shopify Adminin kanssa tai jos sovellus jäätyy, sinun on suljettava sovellus kokonaan ja avattava se uudelleen:

1. Näytä suoritettavat sovellukset painamalla laitteen aloituspainiketta kahdesti.
  2. Etsi Shopify POS -ikkuna ja pyyhkäise sitä ylöspäin sulkeaksesi sovelluksen.
  3. Paina laitteen aloituspainiketta uudelleen.
  4. Avaa sovellus uudelleen napauttamalla laitteesi aloitusnäytössä Shopify POS.

POS-laitteiston käyttö offline-tilassa

Jotkut POS-laitteistot vaativat Internet-yhteyden toimiakseen Shopify POS -sovelluksen kanssa, mutta muut laitteistot toimivat normaalisti offline-tilassa.

Shopify POS -laitteiston toiminnot, jotka edellyttävät Internet-yhteyttä.
Laitteisto Edellyttääkö Internet-yhteyttä? Tiedot
Kortinlukija Kyllä Useimmat kortinlukijat vaativat Internet-yhteyden maksun käsittelemiseksi. Jos käytät ulkoista luottokorttipäätelaitetta, voit tarkistaa palveluntarjoajalta, onko päätelaitteesi oltava yhteydessä Internetiin.
Viivakooditulostin Ei - rajoitettu Viivakooditulostimen on oltava yhteydessä Internetiin tulostettaessa Shopify Administa viivakooditulostinsovelluksen avulla. Jos tulostat viivakoodeja Dymo Label -ohjelmistolla, et tarvitse Internet-yhteyttä.
Kassalaatikko Ei Kassalaatikko voidaan avata manuaalisesti sen mukana toimitetulla avaimella. Auetakseen automaattisesti kassalaatikon tulee olla yhdistetty kuittitulostimeen kaapelilla, ja kuittitulostimen tulee olla yhdistetty POS-laitteeseen Bluetooth- tai LAN-yhteydellä.
Kuittitulostin Ei Sinulla on oltava joko Bluetooth- tai LAN-yhteys, riippuen kuittitulostimen tyypistä.
Viivakoodinlukija Ei Viivakoodinlukijan tulee olla yhdistetty Shopify POS -sovellukseen Bluetooth-yhteydellä.