Saapuvien siirtojen hallinta

Kun olet luonut saapuvan siirron Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa, sinun on muokattava siirtoa niin, että se sisältää seurantatiedot ja arvioidun saapumisajan. Voit myös mitätöidä siirron, joka ei ole vielä saapunut jakelukeskukseen.

Lisää seurantatiedot

Voit lisätä tekemääsi saapuvaan siirtoon seurantanumeron ja arvioidun saapumisajan Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa. Jos toimittaja lähettää siirron suoraan jakelukeskukseen, saat seurantanumeron ottamalla yhteyttä jakelukeskukseen. Jos sinulla ei ole seurantanumeroa, sinun on lisättävä muita seurantatietoja:

• Jos lähetyksesi on osakuormalähetys (LTL), lisää pro-numero.
  • Jos lähetyksesi on täyskuormalähetys (FTL), lisää rahtikirja (BOL).

Seurantanumero tai tiedot näkyvät yksittäisten saapuvien siirtojen sivulla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellus > Shopifyn jakeluverkosto -kohtaan.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa sitten lähetetty siirto.
  3. klikkaa Seurantatiedot-osiossa Lisää seurantanumero -valintaa.
  4. Anna seurantanumero, pro-numero tai BOL.
  5. Valitse Kuljetusliike-alasvetovalikosta kuljetusliikkeesi. Jos kuljetusliikettä ei ole luettelossa, valitse muu ja anna seurannan URL-osoite.
  6. Klikkaa Tallenna seurantanumero -valintaa.

Arvioidun saapumispäivän lisääminen

Voit lisätä saapuvaan siirtoon arvioidun saapumisajan Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa. Muista lisätä arvioitu saapumispäivä heti kun tiedät, milloin jakelukeskus voi odottaa lähetyksesi saapuvan.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellus > Shopifyn jakeluverkosto -kohtaan.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa sitten lähetetty siirto.
  3. klikkaa Seurantatiedot-osiossa Lisää arvioitu saapumispäivä -valintaa.
  4. Valitse päivä, jolloin odotat siirron saapuvan jakelukeskukseen.
  5. Klikkaa Tallenna päivä -valintaa.

Saapuvan siirron mitätöiminen

Voit mitätöidä saapuvan siirron Shopifyn jakeluverkoston sovelluksessa niin kauan kuin siirto ei ole saapunut jakelukeskukseen.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellus > Shopifyn jakeluverkosto -kohtaan.
  2. Klikkaa Saapuvat siirrot ja avaa lähetetty siirto.
  3. Klikkaa Lisää vaihtoehtoja > Mitätöi.