Finne apper

Du finner apper for butikken i Shopify App Store. Du kan også laste ned apper direkte fra nettstedet til en apputvikler.

Du kan se gjennom Shopify App Store på de støttede språkene som er tilgjengelig. Bruk språkmenyen nederst til høyre på siden for å velge språk. Når du har valgt et språk oppdateres navigasjonselementer og kategorier i Shopify App Store. De fleste appoppføringer er bare tilgjengelig på engelsk, så du må søke med engelske søkeord for å få de mest fullstendige resultatene.

Du kan finne apper i Shopify App Store på to måter:

• Bruk søkefeltet til å søke etter apper etter funksjon, navn eller kategori.
  • Bruk rullegardinmenyen Apper etter kategori for å finne apper i henhold til kategori. Eksempler på kategorier er Bestillinger og frakt og Selge produkter.

App-anbefalinger

Shopify gir personlige anbefalinger om apper som kan hjelpe deg å drifte eller utvikle virksomheten. Disse anbefalingene er basert på butikker som ligner på din med hensyn til brutto markedsverdi (GMV), månedlig gjentakende omsetning (MRR), bransje, plassering, butikkens alder og andre egenskaper. Noen anbefalinger kan også være styrt av hvordan du allerede bruker Shopify.

Du kan se appanbefalinger på flere steder, inkludert på Apper-siden i Shopify-administrator, seksjonen Populær blant butikker som din på startsiden i Shopify App Store, og på utloggingssiden i Shopify.

Appanbefalinger er ikke annonser. De er forslag basert på butikker som ligner på din, og er ment for å matche deg med appene som gir deg mest verdi. Apputviklere kan ikke betale Shopify for å få en app vist i anbefalinger.

Annonsering på Shopify App Store

Shopify ser alltid etter måter å hjelpe deg med å finne apper du kan bruke til å utvide virksomheten din. En måte vi gjør dette på, er å la app-utgivere annonsere for appene sine på siden med søkeresultater i Shopify App Store.

Hver gang en utvikler betaler Shopify for å vise appen sin til deg, er den merket med en etikett som sier Annonse.

Hvordan vet Shopify hvilke annonser som skal vises?

Annonser i Shopify App Store vises på søkeresultatsidene. Annonsører kan målrette annonsene sine basert på søkeord. Hvis du har søkt etter et søkeord annonsører målretter mot, vises annonser for disse appene på søkeresultatsiden.

Hvordan gjennomgås eller godkjennes annonser av Shopify?

Bare apper som har blitt godkjent av Shopify kvalitetssikringsteam er kvalifisert for annonsering på Shopify App Store. Annonser kan ikke tilpasses av app-utviklere, og de er basert på informasjon som har blitt gjennomgått når utvikleren sendte inn appen sin til Shopify App Store.

Kan jeg velge bort å se annonser i Shopify App Store?

Du kan ikke velge bort å se annonser på Shopify App Store. Hvis du har tilbakemeldinger om annonsene du ser, kan du sende de via e-post til app-store-ads@shopify.com.