Utseende

Når du installerer Shopify Inbox, er nettbutikkchat automatisk inkludert, men ikke synlig for kunder som standard. Når du gjør chatalternativet synlig, kan du også tilpasse knappen og chatvinduet slik at det matcher med stilen til nettbutikkens tema.

Aktiver nettbutikkchat

Som standard er ikke nettbutikkchat synlig i butikken. Endre tilgjengeligheten for nettbutikkchat for kundene dine på Utseende-siden i Shopify-administrator.

Steg:

1. I Shopify-administrator går du til Inbox > Utseende.
  2. Sett Synlighet for nettbutikkchat til Synlig.
  3. Klikk på Lagre.

Tilpasse språket i nettbutikkchatten

Nettbutikkchatten vises på samme språk som temaet ditt. Hvis du bruker et ikke-støttet språk, vises nettbutikkchatten som standard på engelsk.

Legg til en egendefinert hilsen

Det er konfigurert en standardhilsen for å ønske kunder velkommen til nettbutikkchatten. Du kan tilpasse denne meldingen på Utseende-siden for Inbox i Shopify-administrator.

1. I Shopify-administrator går du til Inbox > Utseende > Hilsen.
  2. Klikk på tekstboksen for å redigere meldingen.
  3. Klikk på Lagre.

Du kan tilbakestille velkomstmeldingen til standardmeldingen ved å klikke på Tilbakestill til standard.

Forhåndschat-skjema

Kundene oppgir kontaktinformasjon før de starter en nettbutikkchat med deg. Dette gjør at Inbox kan sende svaret ditt til kundens e-postadresse hvis de forlater butikkfronten. Alle chatsvar, uansett om de leses i nettbutikkchatten eller sendes på e-post, vises i samtaler i Inbox.

Du kan forhåndsvise forhåndschat-skjemaet for å se hvordan det vises for kundene. Klikk på Forhåndsvis-knappen for å se forhåndschat-skjemaet.

Merkevaretilpasning

Kunder som blar gjennom nettbutikken kan klikke på en chatteknapp for å starte en chat med deg i nettleservinduet. Du kan endre knappestil og -farge slik at de matcher nettbutikken fra Utseende-siden under Shopify Inbox.

Steg:

1. I Shopify-administrator går du til Inbox > Utseende og blar ned til Merkevaretilpasning.

2. Angi en heksadesimalkode i Farge-feltet, eller klikk på rullegardinmenyen for å bruke fargevelgeren til å velge en farge.

3. Velg Knappestil. Ved hjelp av rullegardinmenyen Knappeplassering velger du enten Nederst til høyre eller Nederst til venstre for chatknappen.

4. Klikk på Lagre.

Forhåndsvis kundeopplevelsen

Forhåndsvisning-vinduet viser hvordan nettchatvinduet vises for kundene dine. Bruk rullegardinmenyen for å bytte mellom visninger for å forhåndsvise hvordan nettbutikkchatten vises for besøkende i butikken.

Utseende-siden er dette de tilgjengelige forhåndsvisningene:

• Forhåndschat-skjema
  • Åpent chatvindu
  • Lukket chatvindu
  • Forespørsel om bestillingsstatus

På siden Opprett vanlig spørsmål er dette de tilgjengelige forhåndsvisningene:

• Åpent chatvindu
  • Samtale

Vanlige spørsmål og forespørsler om bestillingsstatus

Du kan endre visningsrekkefølgen på de aktive vanlige spørsmålene.

1. Gå til Shopify Inbox > Utseende i Shopify-administrator.
  2. Klikk ⋮⋮ og dra det vanlige spørsmålet for å omorganisere visningslisten.
  3. (Valgfritt) Klikk Rediger for å endre det vanlige spørsmålet eller svaret, eller for å sette det vanlige spørsmålet til inaktivt.

Den oppdaterte listen over aktive vanlige spørsmål vil automatisk vises i nettbutikken.