Utseende

Når du installerer Shopify Inbox, er nettbutikkchat automatisk inkludert, men ikke synlig for kunder som standard. Når du gjør chatalternativet synlig, kan du også tilpasse knappen og chatvinduet slik at det matcher med stilen til nettbutikkens tema.

Aktiver nettbutikkchat

Som standard er ikke nettbutikkchat synlig i butikken. Endre tilgjengeligheten for nettbutikkchat for kundene dine på Utseende-siden i Shopify-administrator.

Steg:

1. Gå til Shopify Chat > Utseende i Shopify-administrator.
  2. Sett Synlighet for nettbutikkchat til Synlig.
  3. Klikk på Lagre.

Tilpass Shopify Chat-knappen

Kunder som blar gjennom nettbutikken kan klikke på en chatteknapp for å starte en chat med deg i nettleservinduet. Du kan endre knappestil og -farge slik at de matcher nettbutikken fra Utseende-siden under Shopify Inbox.

Steg:

1. I Shopify-administrator går du til Inbox > Utseende.

2. Velg Stil for nettbutikkchat. Med rullegardinmenyen Plassering velger du enten Nederst til høyre eller Nederst til venstre for chatknappen.

3. Angi en heksadesimalkode i Farge-feltet, eller klikk på rullegardinmenyen for å bruke fargevelgeren til å velge en farge.

4. Klikk på Lagre.

Forhåndsvis kundeopplevelsen

Forhåndsvisning-vinduet viser hvordan nettchatvinduet vises for kundene dine. Bruk rullegardinmenyen for å bytte mellom visninger for å forhåndsvise hvordan nettbutikkchatten vises for besøkende i butikken.

Utseende-siden er dette de tilgjengelige forhåndsvisningene:

• Åpent chatvindu
  • Lukket chatvindu
  • Forespørsel om bestillingsstatus

På siden Opprett vanlig spørsmål er dette de tilgjengelige forhåndsvisningene:

• Åpent chatvindu
  • Samtale

Tilpasse språket i nettbutikkchatten

Nettbutikkchatten vises på samme språk som temaet ditt. Hvis du bruker et ikke-støttet språk, vises nettbutikkchatten som standard på engelsk.

Redigere velkomstmeldingen

1. Klikk på Rediger for å endre velkomstmeldingen i nettbutikkchatten.
  2. Klikk på Lagre for å lagre endringene.

Vanlige spørsmål og forespørsler om bestillingsstatus

Du kan endre visningsrekkefølgen på de aktive vanlige spørsmålene.

1. Gå til Shopify Inbox > Utseende i Shopify-administrator.
  2. Klikk ⋮⋮ og dra det vanlige spørsmålet for å omorganisere visningslisten.
  3. (Valgfritt) Klikk Rediger for å endre det vanlige spørsmålet eller svaret, eller for å sette det vanlige spørsmålet til inaktivt.

Den oppdaterte listen over aktive vanlige spørsmål vil automatisk vises i nettbutikken.