Sette opp en «trykk på forespørsel»-butikk i Shopify

Salg av «trykk på forespørsel» kan være en enkel måte å starte en forretning på. I «trykk på forespørsel»-prosessen jobber du med en leverandør for å tilpasse produkter som capser eller handlevesker som bruker designene dine. Leverandøren lager de tilpassede produktene som skal bestilles, mens du markedsfører og selger dem i nettbutikken.

Du kan bruke trykk på forespørsel med Shopify ved å installere en tredjepartsapp for trykk på forespørsel. Du kan bruke appen til å administrere produktene og bestillingene og «trykk på forespørsel»-tjenesten vil levere produktene til kundene.

Du kan bruke følgende sjekkliste som hjelpemiddel når du setter opp en Shopify-nettbutikk med «trykk på forespørsel»-produkter. Hver trinn du fullfører i Shopify er en del av komplette instruksjonene. Oppsettsprosessen tar en dag eller to, men du kan alltids komme tilbake til denne sjekklisten for å se hva du bør gjøre videre.

Før du starter

Denne sjekklisten er for deg hvis du har tatt følgende avgjørelser:

• Du vet hvilke produkter du vil selge, og du har et design i tankene.
  • Du setter opp en Shopify-nettbutikk med en tredjepartsapp for «trykk på forespørsel».

Hvis du trenger hjelp med disse avgjørelsene, kan du lese om trykk på forespørsel i Shopify-bloggen, eller komme i kontakt med andre entreprenører i Shopify-fellesskapet.

Legg til butikkinformasjon

Før du begynner å legge til produkter, må du legge til forretningsinformasjonen i Shopify. Ved å legge til kontaktinformasjon, forretningsnavn og faktureringsinformasjon, samt sette opp en betalingsleverandør, kan du være sikker på at du kan motta bestillinger og få betaling.

Konfigurer «skriv ut på forespørsel»-appen og legg til produkter

«Trykk på forespørsel»-tjenester har sine egne fordeler og kostnader, så pass på at du gjør nok undersøkelser for å finne riktig tjenesten forretningen din. Du kan se en liste over tilgjengelige apper for trykk på forespørsel for Shopify fra Shopify App Store, og lese mer om hver tjeneste fra apputviklerens side.

Shopify tilbyr ikke «trykk på forespørsel»-tjenester, så alle appene som fungerer med Shopify er utviklet av tredjeparter. Dette betyr at du må kontakte apputvikleren eller «trykk på forespørsel»-tjenesten for å få hjelp med appen eller «trykk på forespørsel»-bestillingene.

Etter du har oppretter produkter gjennom «trykk på forespørsel»-tjenesten ved å legge til designet på de tilpassbare produktene, kan du bruke appen til å synkronisere produktene med Shopify, slik at du kan selge dem i nettbutikken.

Følgende trinn gir en generell oversikt om hva du må gjøre for å sette opp «trykk på forespørsel»-appen, men du kan også lese hver apps støttedokumentasjon for trinnvis informasjon om hvordan du integrerer den med Shopify. Finn ut mer om å komme i gang med tredjepartsapper.

Sett opp nettbutikken og butikkens betaling

Etter du har satt opp en «trykk på forespørsel»-app og tilpasset noen produkter, kan du synkronisere produktene med Shopify slik at kundene kan kjøpe dem i nettbutikken. Du kan tilpasse temaet slik at merket ditt kommer frem i bildene, fargene og butikkoppsettet. Andre måter du kan tilpasse butikken på inkluderer å sette opp et egendefinert domene og navigasjon i nettbutikken for å organisere produktene i menyer.

Forbered deg for åpningen

Pass på at du forstår at sluttføringsprosessen og fraktkostnadene bestemmes av «trykk på forespørsel»-tjenesten før du åpner butikken. Bestillinger som inneholder «trykk på forespørsel»-produkter kan bli automatisk oppfylt og levert av tjenesten. Når du legger til butikkforsikringene dine, må du passe på at butikkens retningslinjer for frakt tar høyde for forventningene som stilles av «trykk på forespørsel»-tjenesten som du bruker. I de fleste tilfeller kan du finne denne informasjonen på apputviklerens nettsted.

Når du har lagt til retningslinjene for butikken, kan det være du ønsker å tilpasse kassen. Du kan også teste transaksjoner for å se hvordan kasseopplevelsen er. Når du er klar for åpning, fjerner du nettbutikkens passord og begynner å markedsføre butikken for kunder.