Migrer til Facebook og Instagram av Meta

Fra 28. mai 2022 er det Meta som administrerer Facebook og Instagram av Meta. Det betyr at Facebook og Instagram av Meta migreres til en ny appopplevelse. Denne oppdateringen er automatisk, og når kanalen din er oppgradert blir du varslet i Facebook og Instagram av Meta. Når Facebook og Instagram av Meta er oppdatert kan du kontakte Meta for brukerstøtte, eller Shopify for brukerstøtte

Nivåene for Meta-datadeling er de samme som i den tidligere appopplevelsen. Du kan fortsette å velge hvordan du ønsker at opplysninger skal innhentes og deles mellom nettbutikken din og Facebook.

Vilkårene for bruk av Facebook og Instagram av Meta endres ikke. Se Facebooks handelsvilkår og retningslinjer for mer informasjon.

Facebook-annonser

Hvis du kjører noen Facebook-annonsekampanjer for øyeblikket vil de fortsatt være aktive, og du kan fortsatt overvåke kampanjeytelsene fra Shopify-administrator.

Etter oppdateringen av salgskanalen kan du ikke redigere en aktiv kampanje eller opprette nye kampanjer fra Shopify-administrator. I stedet bruker du Facebook-annonseadministrator for å opprette og administrere nye markedsføringsaktiviteter for Facebook og Instagram.

Trekke deg fra oppdateringen av Facebook og Instagram av Meta

Hvis du ikke ønsker å delta i oppdateringen av Facebook og Instagram av Meta må du avinstallere Facebook og Instagram av Meta fra Shopify-administrator.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk på Avinstaller for Facebook & Instagram.

3. Bekreft at du forstår risikoen ved å avinstallere kanalen i vinduet Avinstaller Facebook & Instagram, og klikk deretter på Avinstaller.

48 timer etter at du har avinstallert kanalen sendes en forespørsel om å slette kundenes personopplysninger fra denne salgskanalen til Facebook.