Migrer til Facebook og Instagram fra Meta

Fra og med den 28. maj 2022 administreres Facebook og Instagram fra Meta af Meta.Det betyder, at Facebook og Instagram fra Meta migrerer til en ny appoplevelse.Denne opdatering er automatisk. Du får besked i Facebook og Instagram fra, når kanalen er blevet opdateret.Når din Facebook og Instagram fra Meta er blevet opdateret, kan du kontakt Meta for at få hjælp eller Shopify for at få hjælp

Metas delingsniveauer for data er de samme som for den tidligere appoplevelse. Du kan fortsætte med at vælge, hvordan du ønsker, at data skal indsamles og deles mellem din webshop og Facebook.

Servicevilkårene for brug af Facebook og Instagram fra Meta ændres ikke. Få mere at vide under Facebooks handelsvilkår og -politikker.

Facebook-annoncer

Hvis du kører Facebook-annoncekampagner i øjeblikket, vil de forblive aktive, og du kan fortsætte overvågningen af kampagneresultaterne fra Shopify-administrator.

Når salgskanalen er blevet opdateret, kan du ikke redigere aktive kampagner eller oprette nye kampagner fra Shopify-administrator. Du skal i stedet bruge Facebooks annonceadministrator til at oprette og administrere nye markedsføringsaktiviteter for Facebook og Instagram.

Frameld opdateringen af Facebook og Instagram fra Meta

Hvis du ikke ønsker at deltage i opdateringen af Facebook og Instagram fra Meta, skal du afinstallere Facebook og Instagram fra Meta i Shopify-administrator.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. For Facebook & Instagram skal du klikke på Afinstaller.

3. Bekræft, at du har forstået risiciene ved at afinstallere kanalen, i vinduet Afinstaller Facebook og Instagram, og klik derefter på Afinstaller.

48 timer efter afinstallationen af kanalen, vil der blive sendt en anmodning til Facebook om at slette dine kunders personlige oplysninger fra denne salgskanal.