Rull tilbake til en eldre versjon av temaet

Hvis du har endret temafiler og har behov for å tilbakestille dem, kan du rulle tilbake .liquid-filer enkeltvis til en tid og dato før du har gjort endringene.

1. Under Maler-overskriften klikker du på en av .liquid-filene du nylig har redigert.

åpne liquid-fil

2. Klikk på Eldre versjoner ved siden av .liquid-filnavnet

eldre versjoner

3. Klikk på rullegardinmenyen for å velge en eldre versjon. Hvis du klikker på et datostempel, rulles koden tilbake til den lagrede versjonen.

tilbakerullingseksempel

4. (valgfritt) Klikk på Forhåndsvisning og se om feilen er rettet.