Piksler og kundehendelser

Piksler er JavaScript-baserte kodesnutter som kjører i nettbutikken eller kassen, og som administreres fra seksjonen Kundehendelser i Shopify-administrator. Piksler samler inn og sender adferdsbaserte kundedata for markedsføring og rapportering.

Kundehendelser er handlinger som utføres av kundene som kan hjelpe deg med å forstå hvordan kundene engasjerer seg med bedriften. Tredjepartstjenester som integreres med butikken bruker kundehendelsesdata som innhentes gjennom piksler for å optimalisere markedsføringsautomasjoner og analyse.