Salgsrapporter fra detaljhandel

Du kan bruke salgsrapporter for detaljhandel for å se informasjon om kundenes utsalgssteder basert på kriterier som produkt, varenummer eller personell.

Rapportene viser bare salg som har blitt gjort på et utsalgssted. Andre salg er ikke med i rapportene.

Når du åpner en salgsrapport for detaljhandel, er dataene oppdatert, med en forsinkelse på opptil omtrent 1 minutt. Du kan åpne eller oppdatere rapporten på nytt for å vise nyere data.

Vis salgsrapporter for detaljhandel

Hvis du vil ha mer informasjon om vilkårene som brukes i detaljhandelsrapportene, kan du se Salgsrapporter.

Trinn:

1. I Detaljhandelsalg-delen klikker du på Vis alle.

2. Klikk på detaljhandelssalgsrapporten du vil se.

Detaljerte salgsrapporter for detaljhandel

Hvis du har et Shopify-abonnement eller et høyere for butikken din, har du tilgang til følgende salgsrapporter for detaljhandel:

• Detaljhandelsalg etter produkt
  • Detaljhandelsalg etter produktvariant i lagerbeholdningsenhet
  • Detaljhandelsalg etter produktselger
  • Detaljhandelsalg etter produkttype
  • Detaljhandelsalg etter plassering av utsalgssted
  • Detaljhandelsalg fra personale ved register
  • Detaljhandelsalg fra personale ved register (daglig)
  • Detaljhandelsalg fra personale som hjalp til med salget

Detaljhandelsalg etter produkt

Detaljhandelsalg per produkt-rapporten viser en nedbryting av totalomsetning av produktene dine, men dette inkluderer ikke frakt.

Frakt er ikke inkludert, fordi en bestilling kan bestå av flere produkter, men har en enkelt fraktkostnad. For rapporteringsformål kan ikke fraktomkostningen fordeles mellom produktene i bestillingen.

Siden fraktbeløpet skilles ut, vises ikke avgiften for frakt i denne rapporten.

Salgsrapportene bruker flere vanlige uttrykk. Denne rapporten bruker følgende ytterligere uttrykk:

Ytterligere vilkår for detaljhandelsalg etter produktrapport
Produkttype Typen produkt du selger. For eksempel luer, skjorter eller sko.
Produktnavn Navnet på produktet ditt.
Nettoantall Tilsvarer antallet solgte varer – antallet returnerte varer.

Noen ganger vises dataene i produktfeltene, for eksempel produkttype eller produktnavn, som en tankestrek (–). Dette skjer hvis dataene ikke eksisterer på bestillingstidspunktet.

Hvis noen av disse dataene endres mellom bestillinger, kan rapporten vise flere rader for det samme produktet, fordi den identifiserende informasjonen ikke er den samme. Rapportene viser alltid de opprinnelige verdiene fra bestillingstidspunktet.

Detaljhandelsalg etter produktvariant i lagerbeholdningsenhet

Rapporten Detaljhandelsalg etter produktvariant-SKU viser fordelingen av bruttosalg, men ikke fraktkostnaden, av de mest solgte produktene på en mer detaljert måte enn rapporten Detaljhandelsalg etter produkt.

Frakt er ikke inkludert, fordi en bestilling kan bestå av flere produkter, men har en enkelt fraktkostnad. For rapporteringsformål kan ikke fraktomkostningen fordeles mellom produktene i bestillingen.

Salgsrapportene bruker flere vanlige uttrykk. Denne rapporten bruker følgende ytterligere uttrykk:

Ytterligere vilkår for detaljhandelsalg etter produktvariant-SKU-rapport
Produktnavn Navnet på produktet ditt.
Variantittel Navnet på produktvarianten.
Variantens varenummer Identifikasjonskoden til produktvarianten.
Nettoantall Tilsvarer antallet solgte varer – antallet returnerte varer.

Detaljhandelsalg etter produktselger

Rapporten Detaljhandelsalg etter produktleverandør viser leverandørene og produktene som leveres av hver enkelt selger, gruppert etter utsalgssted.

Salgsrapportene bruker flere vanlige uttrykk. Denne rapporten bruker følgende ytterligere uttrykk:

Ytterligere vilkår for detaljhandelsalg etter produktleverandørrapport
Produktleverandør Navnet på leverandøren som leverer et produkt. Klikk på navnet til en selger for å vise listen over produkter som leverandøren leverer.
Nettoantall Tilsvarer antallet solgte varer – antallet returnerte varer.

Detaljhandelsalg etter produkttype

Rapporten Detaljhandelsalg etter produkttype viser detaljhandelsalg etter produkttype, gruppert etter utsalgssted.

Detaljhandelsalg etter plassering av utsalgssted

Rapporten Detaljhandelsalg etter utsalgssted viser totalomsetning for hvert utsalgssted.

Salgsrapportene bruker flere vanlige uttrykk. Denne rapporten bruker følgende ytterligere uttrykk:

Ytterligere vilkår for detaljhandelsalg etter produkttyperapport
Produkttype Typen produkt du selger. For eksempel luer, skjorter eller sko.
Nettoantall Tilsvarer antallet solgte varer – antallet returnerte varer.
Navn på utsalgssted Navnet på utsalgsstedet der salget ble foretatt.

Detaljhandelsalg fra personale ved register

Detaljhandelsalg etter personale-rapporten viser salg utført av hvert personalmedlem.

Salgsrapportene bruker flere vanlige uttrykk. Denne rapporten bruker følgende ytterligere uttrykk:

Ytterligere vilkår for detaljhandelsalg etter personale i registerrapport
Navn på ansatte Navnet på personalmedlemmet som behandlet salget.
Navn på utsalgssted Navnet på utsalgsstedet der salget ble foretatt.
Prosentandel av salg med hjelp fra personale Prosentandelen av salg som hadde minst ett personalmedlem tilordnet til varelinjene.

Detaljhandelsalg fra personale ved register (daglig)

Detaljhandelsalg etter personale (daglig)-rapporten viser det daglige salget som gjøres av hvert personalmedlem.

Salgsrapportene bruker flere vanlige uttrykk. Denne rapporten bruker følgende ytterligere uttrykk:

Ytterligere vilkår for detaljhandelsalg etter personal ved register daglige rapporter
Dag Dagen da bestillingene ble lagt inn.
Navn på ansatte Navnet på personalmedlemmet som behandlet salget.
Navn på utsalgssted Navnet på utsalgsstedet der salget ble foretatt.
Prosentandel av salg med hjelp fra personale Prosentandelen av salg som hadde minst ett personalmedlem tilordnet til varelinjene.

Detaljhandelsalg fra personale som hjalp til med salget

Detaljhandelsalg av personale som hjalp til med salg-rapporten viser salg utført av ansatte som ble tilskrevet varelinjer i kassen.

Salgsrapportene bruker flere vanlige uttrykk. Denne rapporten bruker følgende ytterligere uttrykk:

Definisjon av detaljhandelsalg av personale som har hjulpet til med salgsvilkår
Personale som har hjulpet til med salg Navnet på personalmedlemmet som hadde en varelinje tilordnet seg.
Navn på utsalgssted Navnet på utsalgsstedet der salget ble foretatt.