Arrive voor iOS

Arrive is een mobiele app voor iOS-apparaten. Klanten kunnen Arrive gebruiken om hen op de volgende manieren te helpen met online winkelen:

• online bestellingen volgen
  • ontdek meer producten van winkels waar ze bestellingen hebben geplaatst

Als je verkoopt met behulp van Shopify, dan kan je je klanten de optie geven om Arrive te installeren vanaf de bestelstatuspagina van je winkel. Alleen klanten in de Verenigde Staten en Canada die hun bestelstatus op een iOS-apparaat bekijken, zien de optie om Arrive te gebruiken.

Je kan niet voorkomen dat je winkelprofiel of productaanbevelingen worden getoond in Arrive.

Meer informatie over het gebruik van Arrive via de veelgestelde vragen over Arrive.

Vereisten

Arrive kan gratis worden geïnstalleerd op iOS-apparaten vanuit de Apple App Store. Arrive is beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten en Canada.

Online bestellingen volgen

Klanten kunnen de levering van online bestellingen volgen via het tabblad Bestellingen van de Arrive-app. Wanneer een klant Gmail gebruikt, lokaliseert Arrive automatisch e-mails met volgnummers om te tracken bestellingen te identificeren . Klanten die een ander soort e-mailadres gebruiken, kunnen handmatig volgnummers toevoegen.

Arrive zoekt e-mails om bestellingsinformatie te verzamelen. Als je vragen hebt over privacy, kan je het privacybeleid van Arrive bekijken.

Wanneer Arrive een bestelling volgt, is er soms niet genoeg informatie beschikbaar om een exacte locatie voor de levering weer te geven. De bezorgstatus is nog steeds nauwkeurig.

Winkelprofielen

Klanten kunnen Arrive gebruiken om een lijst met winkels te bekijken waar ze in het verleden bestellingen hebben geplaatst. Nadat een bestelling is toegevoegd aan Arrive, wordt het profiel van de betreffende winkel weergegeven op het tabblad Winkel van de Arrive-app. Winkelprofielen zijn geordend op het moment dat de gerelateerde bestelling is toegevoegd in Arrive, van meest naar minst recente.

Winkelprofielen voor Shopify-winkels die in deze lijst worden weergegeven, kunnen productaanbevelingen bevatten op basis van de trending producten van de winkel. Trending producten worden gegenereerd in Shopify op basis van verkoopgegevens voor de winkel.

Het profiel van de winkel bevat de naam, de beschrijving en het logo van de winkel, die allemaal kunnen worden aangepast in Shopify. Je kan je winkellogo wijzigen door het logo te wijzigen dat wordt gebruikt voor e-mailmeldingen. Je kan je winkelbeschrijving wijzigen door de metabeschrijving van je online winkel te bewerken.

Je klanten kunnen Arrive gebruiken, zelfs als je de optie om deel te nemen aan Arrive niet inschakelt via de bestelstatuspagina van je winkel. Als een klant een bestelling in je winkel plaatst, wordt je winkelprofiel weergegeven in de bestellingsgeschiedenis.