Toekomstige publicatie

Toekomstige publicatie houdt in dat je delen van je onlinewinkel kunt verbergen tot een bepaalde datum en tijd. Je kunt toekomstige publicatie instellen voor producten, collecties, pagina's of blogberichten. De content wordt dan pas op de datums en tijden die je opgeeft in je onlinewinkel gepubliceerd.

Een publicatiedatum instellen voor een product of collectie

Stappen:

1. Selecteer een product op de pagina Producten of een collectie op de pagina Collecties.

2. Klik in de sectie Productbeschikbaarheid op het kalenderpictogram naast Online Store

3. Kies de datum en het tijdstip waarop het artikel moet worden gepubliceerd in je onlinewinkel.

4. Klik op Opslaan om de wijzigingen aan het artikel te bevestigen.

Een publicatiedatum instellen voor een pagina of blogbericht

Stappen:

1. Selecteer een pagina of blogbericht.

2. Selecteer Verborgen in het gedeelte Zichtbaarheid.

3. Klik op Een specifieke publicatiedatum instellen:

4. Kies de datum en het tijdstip waarop het artikel moet worden gepubliceerd in je onlinewinkel.

5. Klik op Opslaan om de wijzigingen aan het artikel te bevestigen.

Het artikel wordt gepubliceerd in je onlinewinkel op de datum en tijd die je hebt opgegeven.