Toekomstige publicatie

Toekomstige publicatie houdt in dat u delen van uw online winkel kunt verbergen tot een bepaalde datum en tijd. U kunt toekomstige publicatie instellen voor producten, collecties, pagina's of blogberichten. De inhoud wordt dan pas op de datums en tijden die u opgeeft in uw online winkel gepubliceerd.

Een publicatiedatum instellen voor een product of collectie

Stappen:

1. Selecteer een product op de pagina Producten of een collectie op de pagina Collecties.

2. Klik in de sectie Productbeschikbaarheid op het kalenderpictogram naast Online Store

3. Kies de datum en het tijdstip waarop het artikel moet worden gepubliceerd in uw online winkel.

4. Klik op Opslaan om de wijzigingen aan het artikel te bevestigen.

Een publicatiedatum instellen voor een pagina of blogbericht

Stappen:

1. Selecteer een pagina of blogbericht.

2. Selecteer Verborgen in het gedeelte Zichtbaarheid.

3. Klik op Een specifieke publicatiedatum instellen:

4. Kies de datum en het tijdstip waarop het artikel moet worden gepubliceerd in uw online winkel.

5. Klik op Opslaan om de wijzigingen aan het artikel te bevestigen.

Het artikel wordt gepubliceerd in uw online winkel op de datum en tijd die u heeft opgegeven.