Leveranciersrapporten

Als je een rapport wilt maken om naar een van je leveranciers te sturen, volg deze stappen:

1. Klik in de Stocky-app op Rapporten en klik vervolgens op Variant.
  2. Selecteer een verkoper.
  3. Selecteer de kolommen die je in het rapport wilt opnemen en klik vervolgens op Bijwerken.
  4. Selecteer in de sectie Verkoop tussen de data die je wilt vertegenwoordigen in het rapport en klik vervolgens op Bijwerken.
  5. Klik op Rapport opslaan, voer een naam in voor het rapport en klik vervolgens op Rapport maken.
  6. Klik op CSV of PDF om het rapport te downloaden in de gewenste bestandsindeling.