Leverantörsrapporter

Följ dessa steg om du vill skapa en rapport som ska skickas till en av dina leverantörer:

1. I Stocky-appen klickar du på Rapporter och sedan på Variant.
  2. Välj en Säljare.
  3. Välj de kolumner som du vill inkludera i rapporten och klicka sedan på Uppdatera.
  4. I avsnittet Försäljning mellan väljer du de datum som du vill ska representeras i rapporten och klickar sedan på Uppdatera.
  5. Klicka på Spara rapport, ange ett namn för rapporten och klicka sedan på Skapa rapport.
  6. Klicka på antingen CSV eller PDF för att ladda ner rapporten i det filformat du vill ha.