Toimittajaraportit

Jos haluat luoda toimittajallesi lähetettävän raportin, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa Stocky-sovelluksessa ensin kohtaa Reports (Raportit) ja sitten Variant (Versio).
  2. Valitse myyjä.
  3. Valitse raporttiin sisällytettävät sarakkeet ja klikkaa sitten Update (Päivitä).
  4. Valitse Sales between (Myynti välillä) ‑osiossa päivämäärät, jotka haluat mukaan raporttiin, ja klikkaa sitten Update (Päivitä).
  5. Klikkaa Save Report (Tallenna raportti), syötä raportille nimi ja klikkaa sitten Create report (Luo raportti).
  6. Lataa raportti haluamassasi tiedostomuodossa klikkaamalla joko CSV tai PDF.