Opsætning af dine præferencer for webshoppen

Du kan redigere titlen og metabeskrivelsen for din webshop, tilføje sporingskoder eller aktivere en adgangskodeside eller beskyttelse af betaling på siden Præferencer.

Rediger titlen og metabeskrivelsen

Du kan angive sidetitel og metabeskrivelse for din webshops startside. De bliver vist i søgemaskineresultaterne. Brug beskrivende tekst og nøgleord til at forbedre søgemaskinerangeringen for din webshop. Få mere at vide om søgemaskineoptimering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Indtast en titel og en metabeskrivelse for din butik efterfulgt af bedste fremgangsmåder for SEO.

3. Klik på Gem.

Tilføjelse af sporingskoder

Du kan spore besøgende på dit websted ved hjælp af Google Analytics, og du kan bruge Facebook-pixel som en hjælp til at oprette annoncekampagner for nye kunder. På siden Præferencer kan du tilføje oplysninger om din Google Analytics og Facebook-pixel-konto, så din webshop holder styr på relevante data.

Få mere at vide om konfiguration af Google Analytics.

Få mere at vide om opsætning af Facebook-pixel.

Aktivér eller deaktiver adgangskodesiden

Du kan begrænse kundernes adgang til din webshop ved at aktivere adgangskodesiden. Adgangskodesiden er en landingsside, som føjer adgangskodebeskyttelse til din webshop. Du kan oprette en adgangskode og nøjes med at give den til de kunder, som skal kunne besøge din butik.

Få mere at vide om aktivering, deaktivering og tilpasning af adgangskodesiden i Adgangskodebeskyttelse til din webshop.

Aktivér reCaptcha til beskyttelse af betaling