Toimitusosoitteen virheiden korjaaminen

Kun Shopifyn-jakeluverkosto (SFN) vastaanottaa tilauksen, se tarkistaa tilauksesi toimitusosoitteesta kaikki muodot, jotka voivat aiheuttaa toimitusongelmia. Jos tilauksen toimitusosoitteen muodossa on ongelmia, SFN ei voi tulostaa lähetystarraa ja tilaus asetetaan pitoon.

Virheilmoitukset, joissa selitetään tilauksen toimitusosoitteeseen liittyvät ongelmat, näkyvät SFN-sovelluksen tilaustietosivulla. Jotta SFN voisi aloittaa tilauksesi käsittelyn, sinun on korjattava kaikki tilauksen toimitusosoitteeseen liittyvät virheet.

Korjaa toimitusosoitevirheet

Voit korjata toimitusosoitteen virheet tekemällä tarvittavat muutokset Shopify-tilaukseen ja pyytämällä sitten sen jakelua SNF-sovelluksestasi, jotta tilauksen muutokset synkronoituisivat.

1. Siirry Shopify ylläpitäjä -sivulta valintaan Sovellukset > Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Yhteenveto-välilehdellä PITO-sarakkeessa Näytä.
    1. Klikkaa tilausta, jonka pidossa olemisesta haluat lisätietoja. Pidossa-osiossa luetellaan ne toimitusosoitteen virheet, joista tilauksesi pitoon joutuminen johtui. 4. Klikkaa Korjaa toimitusosoite, jolloin tilauksen tietosivu avautuu Shopify-ylläpitäjässä. 5. Klikkaa Shopify-ylläpitäjän tilauksen tietosivulla TOIMITUSOSOITE-osiossa Muokkaa 6. Korjaa virheet Tekemällä suositellut muutokset toimitustietoihin. 1. Klikkaa Näytä jakelutiedot sovelluksessa.
  3. Klikkaa SFN-sovelluksessa Pyydä jakelua ja vahvista sitten klikkaamalla uudelleen Pyydä jakelua.

Kun olet korjannut toimitusosoitteessa olevan virheen, voit päivittää sivun näyttämään päivitetyt tilaustiedot.

Toimitusosoitteessa olevat virheet

Puuttuvat osoitetiedot

Jos tilauksesi toimitusosoitteesta puuttuu pakollisia tietoja, SFN-tilauksissa näkyy virhe jossakin seuraavista muodoista:

• Osoiterivi 1 on pakollinen.
  • Kaupunki on pakollinen.
  • Postinumero on pakollinen.
  • Osavaltio tai provinssi on pakollinen.
  • Maa on pakollinen.
  • Nimi on pakollinen.

Kansainvälisissä tilauksissa vaaditaan puhelinnumero.

Jos olet toimittamassa kansainvälistä toimitusta eikä tilauksen toimitusosoitteessa ole puhelinnumeroa, SFN-tilauksissa näkyy Kansainvälisissä toimituksissa vaaditaan puhelinnumero -virhe.

Kansainväliset tulliliikkeet ja kuljetusliikkeet edellyttävät puhelinnumeroa, jotta he voivat kommunikoida tilaukseen liittyen. Jos toimitat kansainvälistä toimitusta, sinun on lisättävä puhelinnumero tilauksen toimitusosoitteeseen.

Jotta voisit jatkossa välttää tämän virheen, muokkaa Kassa-asetuksiasi, jotta puhelinnumeroista tulisi pakollisia.

Väärä postinumeron muoto

Voit ratkaista postinumeroon ja postinumeroon liittyvät ongelmat varmistamalla, että postinumerosi on tarkalleen oikean muotoinen. Voit tarkistaa postinumerosi ulkoisten työkalujen avulla, esimerkiksi SmartyStreets -ohjelmalla, joka validoi osoitteen.

Nimessä on liian monta merkkiä

Jos Nimi- tai Yritys-kentissä on liian monta merkkiä, SFN-tilauksissasi näkyy virhe jossakin seuraavista muodoista:

• Yrityksen nimessä saa olla korkeintaan X merkkiä.
  • Etu- ja sukunimessä saa olla yhteensä enintään X merkkiä.
  • Etunimessä, sukunimessä ja yrityksen nimessä saa olla yhteensä enintään X merkkiä.

Voit pienentää Nimi-kentän merkkimäärää poistamalla seuraavan tekstin:

• VASTAANOTTAJA Tai VAST.
  • nimeä edeltävä tittelit, kuten MR MRS , DR tai PHD

Voit vähentää Yritys-kentässä olevien merkkien määrää lyhentämällä yrityksen nimeä mutta pitämällä silti sen tunnistettavana. Voit esimerkiksi lyhentää osoitteen Virtasen kirjapaino, Kirkkokatu 10 muotoon Virt. kirjap., Kirkkok. 10 .

Osoitteessa on liian monta merkkiä

Jos Osoite- tai Postinumero-kentässä on liian monta merkkiä, SFN-tilauksesi näyttää virheen jossakin seuraavista muodoista:

• Osoiterivillä 1 saa olla enintään X merkkiä.
  • Osoitteen toisella rivillä saa olla korkeintaan X merkkiä.
  • Kaupungin nimessä saa olla korkeintaan X merkkiä.
  • Maan nimessä saa olla enintään X merkkiä.
  • Postinumerossa saa olla enintään X merkkiä.
  • Kaupungin nimessä saa olla korkeintaan X merkkiä.
  • Osavaltion/provinssin nimessä saa olla enintään X merkkiä.

Voit vähentää merkkien määrää antamalla huoneistotiedot Huoneisto-kentässä ja käyttämällä seuraavia lyhenteitä katutyypeille ja pääilmansuunnille (Huom: tämä koskee englanninkielisiä ilmauksia):

Katuja koskevat lyhenteet
Pitkä muoto Lyhenne
Numeroidut kadut, kuten First Käytä numeromuotoa, kuten 1
North, South, East, or West N, S, E, tai W
Road Rd
Katu St
Court Ct
Lane Ln
Apartment Apt
Avenue Ave
Boulevard Blvd
Ympyrä Cir
Highway Hwy
Mountain Mtn
Square Sq
Suite Ste

Sotilas- ja diplomaattiosoitteen on oltava ohjeiden mukainen

Jos toimitat tilauksen sotilas- tai diplomaattimääränpäähän, eikä tilauksen toimitusosoite noudata Yhdysvaltain sotilaspostiohjeita, SFN-tilauksissa näkyy seuraava virhe: Sotilasposti- ja diplomaattipostissa kaupungin on oltava APO-, DPO- tai FPO-osoitemuodossa. Tämän virheilmoituksen lyhennyksillä on seuraava merkitys:

• APO: Ilmavoimien tai armeijan postitoimisto,
  • DPO: Diplomaattipostin postitoimisto
  • FPO: Laivaston postitoimisto.

Voit varmistaa, että sotilas- ja diplomaattipostisi lähtee ilman viivytyksiä tarkistamalla, että tilauksesi toimitusosoitteen muoto on seuraavien ohjeiden mukainen:

• Nimi-kentässä on oltava vastaanottajan koko nimi. Arvo on valinnainen.
  • Osoite-kentässä on oltava vastaanottajan yksikkö- ja postilaatikkonumero seuraavassa muodossa: - Air Force (APO): PSC # Box #

• Army (APO): Unit # Box #
    • Embassy (DPO): Unit # Box #
    • Navy (FPO): Ship # Hull #
  • Kaupunki-kentässä on oltava joko APO, DPOtai FPO, jos haluat lähettää paketit sotilaspostin etkä ulkomaan postin kautta. Kaupunki ei saa olla varsinainen kohdekaupunki tai sotilaspostitoimisto (Military Post Office (MPO)).

• Osavaltio-kentän on oltava joko AA (Armed Forces Americas), AE (Armed Forces Europe) tai AP (Armed Forces Pacific). Osavaltio ei saa olla todellinen kohdevaltio.

• Postinumero-kentän on oltava asevoimien postinumero, ei määränpään postinumero tai laskutuspostinumero. Asevoimien postinumerot vastaavat osavaltion koodia seuraavasti: - AA-osavaltion postinumero alkaa 340:llä

• AE-osavaltion postinumero alkaa numeroilla 090-099
    • AP-osavaltion postinumero alkaa numeroilla 962-966
  • Maa-kentän on oltava US tai United States.

Esimerkkejä oikeassa muodossa olevista asevoimien postiosoitteista on seuraavassa taulukossa:

Esimerkkejä sotilaallisista postiosoitteista
Air Force (APO) Army (APO) Navy (FPO) Embassy (DPO)
SGT John Connor
PSC 1234 Box 12345
APO AE
LT Ed Traxler
Unit 45013 Box 2666
APO AE
CPT Miles Bennet
USS Hornet DDG 96
FPO AA
Kyle Reese
Unit 8100 Box 121
DPO AP