App compatibility

Ikke alle apper er bygget for å fungere i alle butikker. Noen apper er utviklet for å fungere med spesifikke butikkinnstillinger. For å hindre deg i å installere apper som ikke fungerer i butikken din, kan utviklere av apper angi installasjonskrav for appene sine.

Hvis butikkens innstillinger ikke oppfyller en apps installasjonskrav, er appen merket som Ikke kompatibel i Shopify App Store. På App-oppføringssiden for en inkompatibel app kan du se hvilke installasjonskrav som ikke oppfyller butikkens innstillinger. Du kan ikke installere appen med mindre disse innstillingene endres. På søke- og kategorisidene kan du skjule inkompatible apper ved å velge Se kun kompatible apper.

Hvis en app du allerede har installert blir inkompatibel med butikken, får du en app-varsling i Shopify-administratoren som forklarer hvilke butikkinnstillinger som er inkompatible med appen.

Installasjonskrav er knyttet til butikkinnstillinger som er vanskelige å endre, for eksempel virksomhetens plassering eller landene du sender til. I de fleste tilfeller anbefaler vi at du finner alternative apper som fungerer for butikken din, med mindre du planlegger å endre bedriftsoppsettet ditt.

Det er 5 typer installasjonskrav som en app kan ha:

Nettbutikk: Appen fungerer med butikker som har Nettbutikk-kanalen.

Utsalgssted: Appen fungerer med butikker som har Shopify utsalgssted-kanalen.

Fraktland: Appen fungerer med butikker som sender til minst ett av de angitte landene. Landene du sender til er angitt av fraktsonenedine.

Valuta: Appen fungerer med butikker som selger i minst én av valutaene som støttes av appen.

Forretningsadresse: Appen fungerer med butikker med en primær forretningsadresse i et land som støttes av appen.