Motta lageroverføringer i Shopify POS

Personalet kan motta innkommende overføringer fra andre detaljhandelslokalisasjoner i Shopify POS ved hjelp av POS-grensesnittutvidelsen for lageroverføringer. En lageroverføring må være opprettet i Stocky-appen først, og vises i POS-grensesnittutvidelsen for Stocky ved lokalisasjonen som mottar overføringen.

Mottak av lagerbeholdningsoverføringer med en strekkodeskanner

Trinn 1: Legg til lageroverføringer i smart-rutenettet på en POS-enhet

Sørg for at du legger til et felt for lageroverføringer på hver POS-enhet som vil motta lagerbeholdning.

Trinn:

1. Trykk på Legg til felt i smart-rutenettet i Shopify POS-appen.
  2. Trykk på App > Stocky.
  3. Trykk på Legg til i feltet Lagerbeholdningsoverføringer.
  4. Trykk på Lagre.

Trinn 2: Motta lagerbeholdningsoverføringer

1. Trykk på Lagerbeholdningsoverføringer i smart-rutenettet i Shopify POS-appen.
  2. Trykk på lagerbeholdningsoverføringen du vil motta på fanen Under overføring.
  3. Trykk på varen i overføringen du vil motta.
  4. Valgfritt: Hvis du har mottatt alle varer i overføringen, kan du trykke på Motta alle for å fullføre overføringen.
  5. Bruk strekkodeskanneren til å skanne hvert mottatte produkt, eller oppdater antall mottatte produkter manuelt. Hvis det er produkter i overføringen som du ønsker å avvise, kan du bruke seksjonen Avvis i vareoverføringen for å endre lagerbeholdningen som mottas.
  6. Trykk på Oppdater for å fullføre gjennomgangen av produktet du mottar.
  7. Trykk på Motta (X) vare(r) når du har gått gjennom alle produktene i overføringen.

Statusene for varene i overføringen oppdateres slik at de reflekterer valgene du har gjort når du mottar lageroverføringen. For å oppdatere statusen til en vare, kan du klikke på Handling > Motta gjenværende varer , eller klikke Strekkodeskanning og følge stegene ovenfor.