Oppdater e-postvarselet om bestillingsutkastsfaktura

Hvis butikken bruker tilpassede varslingsmaler kan det hende du må oppdatere varselet Bestillingsutkastfaktura manuelt for å sikre at det fungerer med Shopify Tax.

Disse endringer krever at du er kjent med koden som brukes i Shopifys varslingsmaler. Hvis malene dine har mange tilpasninger og du er usikker på hvordan du bruker de nødvendige endringene må du kontakte utvikleren som har gjort endringene eller klikke på Tilbakestill til standard for å gjenopprette malen til den opprinnelige tilstanden. Tilbakestilling til standard fjerner tilpasninger du har gjort, men det sikrer også at malene dine er i den mest oppdaterte versjonen.

Før du gjør endringer må du sikkerhetskopiere malen ved å kopiere og lime den inn i et annet dokument, som for eksempel et Google-dokument. Når du har gjort endringene klikker du på Forhåndsvis for å gå gjennom endringene og sikre at de fungerer som forventet før du klikker på Lagre.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Varslinger > Bestillingsutkastfaktura i Shopify-administrator.
  2. Finn kodeseksjonen som starter med <span>Tip</span>.

1. Finn kodebiten {% unless transaction.kind == "capture" or transaction.kind == "void" %}. Denne kodebiten ligger på linje 314 i standardmalen.
    2. Endre koden til {% unless transaction.kind == "authorization" or transaction.kind == "void" %}.
    3. Klikk på Lagre.
  3. Finn kodeseksjonen som starter med <span>Total</span>.

1. Finn kodebiten {% if transaction.status == "success" and transaction.kind == "authorization" or transaction.kind == "sale" %}. Denne kodebiten ligger på linje 377 i standardmalen.
    2. Endre koden til {% if transaction.status == "success" and transaction.kind == "capture" or transaction.kind == "sale" %}.
    3. Klikk på Lagre.
  4. Valgfritt: Forhåndsvis endringene ved å klikke på Forhåndsvis.

5. Klikk på Lagre.