Opdater mailmeddelelsen om faktura for ordrekladde

Hvis din butik bruger tilpassede meddelelsesskabeloner, skal du muligvis opdatere din meddelelse med faktura for ordrekladde manuelt for at sikre dig, at den virker med Shopify Tax.

Disse ændringer kræver, at du er fortrolig med den kode, der bruges i Shopifys meddelelsesskabeloner. Hvis dine skabeloner er meget tilpassede, og du er i tvivl om, hvordan du foretager de nødvendige ændringer, skal du kontakte udvikleren, der har lavet ændringerne, eller klikke på Tilbage til standard for at gendanne din skabelon til den oprindelige tilstand. Hvis du går tilbage til standard, fjernes alle tilpasninger, du har foretaget, men at gå tilbage til standard sikrer dig, at dine skabeloner er den nyeste version.

Før du foretager ændringer, skal du sikkerhedskopiere din skabelon ved at kopiere og indsætte den i et andet dokument, som f.eks. Google Docs. Når du har foretaget ændringer, skal du klikke på Forhåndsvisning for at gennemgå dine ændringer og sikre dig, at de fungerer som forventet, før du klikker på Gem.

Trin:

1. I din Shopify-administrator skal du gå til Indstillinger > Meddelelser > Faktura for ordrekladde.
  2. Find det kodeafsnit, der begynder med <span>Tip</span>.

1. Find kodestykket {% unless transaction.kind == "capture" or transaction.kind == "void" %}. I standardskabelonen findes dette kodestykke i linje 314.
    2. Ændr koden til {% unless transaction.kind == "authorization" or transaction.kind == "void" %}.
    3. Klik på Gem.
  3. Find det kodeafsnit, der begynder med <span>Total</span>.

1. Find kodestykket {% if transaction.status == "success" and transaction.kind == "authorization" or transaction.kind == "sale" %}. I standardskabelonen findes dette kodestykke i linje 377.
    2. Ændr koden til {% if transaction.status == "success" and transaction.kind == "capture" or transaction.kind == "sale" %}.
    3. Klik på Gem.
  4. Valgfrit: Se en forhåndsvisning af dine ændringer ved at klikke på Forhåndsvisning.