Uw verzendtarieven en -methoden instellen

Nadat u verzendzones hebt ingesteld voor de locaties waarnaar u uw producten wilt verzenden, kunt u de methoden kiezen die u wilt gebruiken om de bestellingen bij uw klanten te bezorgen. U kunt verschillende verzendmethoden voor een zone aanbieden, zodat uw klanten bij het afrekenen kunnen kiezen uit een aantal bezorgsnelheden en -tarieven:

• Definieer prijs- of gewichtsafhankelijke verzendtarieven voor producten die met de gewone post moeten worden verzonden.
  • Als u het abonnement Advanced Shopify of hoger hebt, kunt u met behulp van uw eigen inloggegevens berekende verzendtarieven aanbieden voor USPS, Canada Post, FedEx, UPS en andere vervoerders. Berekende tarieven zijn beschikbaar voor alle abonnementen als u Shopify Shipping gebruikt.
  • Kies de services voor afhandeling en dropshipping die u wilt gebruiken voor het verzenden van uw bestellingen.

U configureert alle verzendtarieven en -methoden van uw winkel op de pagina Verzendinstellingen. Deze instellingen bepalen welke verzendmethoden uw klanten zien bij het afrekenen, afhankelijk van hun locatie en de details van hun bestelling.