Meldingen over lage voorraad van Shopify Fulfillment Network

Je kunt voorraadmeldingen instellen in de Shopify Fulfillment Network-app (SFN) om je te informeren wanneer de voorraad van een product een geschat aantal dagen bereikt dat overblijft tot het uitverkocht is. Je kunt bijvoorbeeld een melding configureren wanneer SFN-fulfilmentcentra naar schatting 30 dagen voorraad voor een product beschikbaar hebben voordat het is uitverkocht.

De verkoopgeschiedenis van een product en de hoeveelheid voorraad die beschikbaar is bij SFN-fulfilmentcentra worden gebruikt om te schatten hoeveel dagen er nog zijn voordat SFN geen voorraad meer heeft om te verkopen.

Meldingen over lage voorraad voor SFN instellen

Als herinnering om je voorraad in de SFN-fulfilmentcentra aan te vullen, kun je meldingen over lage voorraad instellen op basis van het geschatte aantal dagen voorraad dat in de SFN-fulfilmentcentra beschikbaar is. Meldingen over lage voorraad worden in de SFN-app weergegeven op de tabbladen Overzicht en Voorraad.

Houd bij het configureren van meldingen over lage voorraad rekening met het volgende:

• hoe lang het duurt om product van je leverancier te ontvangen;
  • hoe lang het duurt om je voor te bereiden op het verzenden van je voorraad naar SFN;
  • hoe lang het duurt voordat producten bij SFN aankomen en worden verwerkt door SFN-medewerkers.

Stappen:

1. Ga vanuit je Shopify-beheercentrum naar Apps en klik daarna op Shopify Fulfillment Network.
  2. Klik op het tabblad Instellingen.
  3. Stel in de sectie Voorraad het minimumaantal dagen in dat je voorraad voor je producten wilt hebben.
  4. Klik op Opslaan.

Nadat je meldingen over lage voorraad hebt geconfigureerd, krijg je een melding wanneer de beschikbare voorraad van een product het minimumaantal dagen bereikt dat je hebt ingesteld. Als je wilt dat SFN-fulfilmentcentra doorgaan met afhandelen van het product, maak je een binnenkomende overdracht aan en stuur je extra voorraad naar SFN.