Verzendtarieven van Shopify Shipping weergeven aan klanten bij het afrekenen

Als je Shopify Shipping gebruikt, kunt je berekende verzendtarieven weergeven aan klanten bij het afrekenen. Standaard kunt je berekende verzendtarieven toevoegen van USPS, DHL Express, UPS en Canada Post.

Afhankelijk van je Shopify-abonnement ontvangt je staffelkortingen op de reguliere verzendtarieven.

Berekende tarieven weergeven bij het afrekenen

Als u Shopify Shipping gebruikt, kunt u berekende verzendtarieven van USPS, DHL Express, UPS en Canada Post aan uw klanten weergeven bij het afrekenen.

Stappen:

1. Klik in het gedeelte Zones en tarieven op Bewerken naast de verzendzone waaraan u het tarief wilt toevoegen:

Klik naast de verzendzone op Bewerken
    Als u een tarief wilt toevoegen aan een nieuwe zone, moet u eerst een nieuwe verzendzone maken.

2. Klik in het gedeelte Berekende tarieven op Tarief toevoegen:

Klik op Tarief toevoegen

3. Ga in het dialoogvenster naar het vervolgkeuzemenu en vervoerder selecteren en selecteer de vervoerder die u wilt toevoegen:

Selecteer een vervoerder in het vervolgkeuzemenu

4. Selecteer in het gedeelte Services de posttarieven die je aan je klanten wilt aanbieden:

Selecteer de posttarieven die u wilt toevoegen

5. Schakel in het gedeelte Toekomstige services de optie Automatisch nieuwe verzendservices toevoegen wanneer die beschikbaar zijn in om nieuwe posttarieven automatisch toe te voegen zodra deze beschikbaar komen.

6. Optioneel: Voeg in het gedeelte Tariefaanpassingen een toeslag toe aan het berekende tarief door een dollarbedrag of percentage in te voeren:

Voeg een toeslag toe

7. Klik op Gereed.

8. Klik op Opslaan.

Volgende stappen