Verzendtarieven van Shopify Shipping weergeven aan klanten bij het afrekenen

Als u Shopify Shipping gebruikt, kunt u berekende verzendkosten weergeven aan klanten bij het afrekenen. Standaard kunt u berekende verzendkosten toevoegen van USPS, DHL Express, UPS en Canada Post.

Afhankelijk van uw Shopify-abonnement ontvang je staffelkortingen op de reguliere verzendtarieven.

Berekende tarieven weergeven bij het afrekenen

Als u Shopify Shipping gebruikt, kunt u berekende verzendkosten van USPS, DHL Express, UPS en Canada Post aan uw klanten weergeven bij het afrekenen.

Stappen:

1. Ga in uw Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Verzenden.
  2. Klik naast het verzendprofiel waar u verzendtarieven wil toevoegen op Tarieven beheren.
  3. Klik naast de zone waar u een tarief wilt toevoegen, op Tarief toevoegen.
  4. Selecteer Gebruik uw provider of de app om tarieven te berekenen.
  5. Kies in het vervolgkeuzemenu de verzendservice waarvoor u berekende tarieven wilt toevoegen.
  6. Selecteer de verzendmethoden van die verzendservice die u als opties aan uw klanten wil bieden bij het afrekenen.
  7. Optioneel: selecteer of er automatisch nieuwe services moeten worden aangeboden die door de verzendservice beschikbaar worden gesteld.
  8. Optioneel: voeg administratiekosten die u wil toevoegen aan het berekende tarief toe.
  9. Klik op Opslaan.

Volgende stappen